Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

S’ajorna la 10a edició del Shopping Nit Olot

D9IjRIcXUAIOzyp

1 de juny de 2020


L’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) ha decidit ajornar la celebració de la que havia de ser la 10a edició del Shopping Nit Olot, programada per aquest dissabte 6 de juny. L’estat d’alarma per la pandèmia de la COVID-19 i les mesures de prevenció, distanciament i higiene per un desconfinament segur han fet inviable la celebració d’aquest esdeveniment del comerç local.

 

Enguany, commemorant el desè aniversari d’aquesta acció promocional, s’havia previst que el Shopping Nit fes un pas més incloent una festa del comerç, concerts i noves activitats. Des de l’ACO assenyalen que la voluntat és poder celebrar l’esdeveniment pròximament tal com s’havia ideat però encara no s’ha concretat una data a l’espera de l’evolució dels esdeveniments i del desenvolupament de les fases de la desescalada.

 

Al llarg de les passades nou edicions, el Shopping Nit Olot s’ha consolidat com una de les fites més important del calendari comercial olotí, conjuntament amb la Botiga al carrer o iniciatives com l’Emprimavera’t i l’Acolor. L’any passat, una setantena de botigues van participar-hi obrint les seves portes des de les 20 h del vespre i fins a la mitjanit fent gaudir els clients d’una nit de compres i activitats ben diverses com tasts i promocions especials.

 

Amb l’objectiu de dinamitzar, visualitzar i potenciar el comerç local i de proximitat arran de l’actual situació de crisi per l’estat d’alarma, l’Ajuntament d’Olot conjuntament amb DinàmiG i l’ACO van programar l’Olot.Shopping, una jornada única de descomptes que es va allargar durant 24 hores, del divendres 15 al dissabte 16 de maig. En total, 6.539 persones van entrar al portal i es van superar els 12.000 euros de facturació. Durant els passats dies, els comerciants participants han entregat les 200 comandes realitzades.

 

El proper esdeveniment organitzat per l’ACO serà la Botiga al carrer. Es preveu que mantingui el format iniciat l’any passat i que, per tant, duri dos dies: el divendres 28 d'agost a la tarda i el dissabte 29, durant tot el dia.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat