Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

El Casal Marià es converteix en un nou punt d'atenció de l'OAC

índex

4 de juny de 2020


Com a mesura de prevenció per la COVID-19, es recomana utilitzar la tramitació telemàtica per presentar sol·licitud a les convocatòries com la dels AJUTS OLOT 500 o la de l'Estiu Riu, que s’ha obert aquest matí. Però per a aquelles persones amb dificultats a l’hora de fer-ho, també s’ofereix atenció presencial. Fins al 12 de juny, al Casal Marià s’atendrà a les persones que necessitin ajuda per tramitar la inscripció a les activitats de l'Estiu Riu.

El Casal Marià es converteix en una extensió de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà que continua funcionant per a la resta de tràmits en l’horari habitual de les 8h del matí a les 18h de dilluns a dijous i els divendres de 8 a 15h. Amb l’estat d’alarma per la COVID-19, l’OAC atén amb cita prèvia.

Els AJUTS OLOT 500 és la primera convocatòria que l’OAC realitza al Casal Marià i que continua avui amb l'Estiu Riu i a les properes campanyes de preinscripcions de les quals els propers dies us mantindrem informats.

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat