Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Treballs de millora a la carretera Santa Pau

Obres Xarxes

19 de juny de 2020


Aquest divendres, des del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat es porten a terme un seguit de treballs de millora de la carretera que uneix Olot amb Santa Pau, la GI-524.

 

Concretament, els equips es focalitzaran en el tram urbà d’aquesta via; des de la rotonda de l’avinguda Sant Jordi fins a l’encreuament amb els carrers Mulleras i Lorenzana. Un tram que, des de primera hora del matí i fins al migdia, estarà tallat al trànsit en els dos sentits de la marxa.

 

Per facilitar el trànsit en aquesta zona durant el transcurs de les obres, s’han previst un seguit de modificacions i canvis en la circulació de determinats carrers. En primer lloc, només es permetrà la circulació de vehicles per la Ronda Fluvià i per la Ronda les Fonts. Al mateix temps, també estarà obert a la circulació el pont de cal Russet. D’aquesta manera, els vehicles que circulin per la Ronda Fluvià procedents del C/ Vilanova o del C/ Castella Lleó, podran creuar el C/ Marià Vayreda per continuar per l’altre tram de la Ronda Fluvià en direcció cap a l’estació d’autobusos o bé crear el pont de cal Russet i continuar el seu trajecte per la Ronda les Fonts.

 

D’altra banda, els vehicles que circulin per la Ronda les Fonts procedents del C/ Folch i Torres també podran passar per sobre el pont de cal Russet en direcció a la Ronda Fluvià.

 

Un cop finalitzades les obres de millora d’un tram de la GI-524, els operaris també portaran a terme una actuació a dintre la rotonda de la Ctra. Santa Pau amb l’avinguda Sant Jordi. Durant unes dues hores, només es disposarà de mitja rotonda oberta a la circulació i el trànsit es farà de manera alternativa. Puntualment s’ha previst que es pugui accedir a la Ctra. de Santa Pau en direcció cap a Santa Pau desviant el trànsit pels carrers Volcà Pujalós, Creu Roja o Joan Maragall i accedir a la Ctra. Santa Pau pel C/ Volcà Pedraguda.

 

Està previst que els treballs s’allarguin fins a la tarda, tot depenent de les condicions meteorològiques.

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat