Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Comença l'asfaltat i la millora de voreres de més de 7.000 m2 de carrers d'Olot

2019_PlaAsfalt_Inici1.jpg

1 de juliol de 2020


La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olot ha aprovat aquest dijous l’adjudicació de la primera fase del Pla d’Asfalts de la ciutat amb un pressupost de 200.959,35 euros. Els treballs preveuen un conjunt d’obres de conservació i millora de diversos trams de carrers, calçades i voreres de la infraestructura viària urbana de la ciutat.

 

La primera fase dels treballs inclou les tasques de millora i conservació de l’asfalt i del ferm de més de 6.900 metres quadrats de calçada i 459 metres quadrats de voreres així com preveu treballs de senyalística viària, seguretat i reurbanització de carrers tals com nous drenatges, instal·lació d’enllumenat, canalitzacions i jardineria que afectaran 7 calçades: el carrer Abad Racimir, el Salt de les Bigues, l’avinguda Reis Catòlics, el carrer Lorenzana, l’avinguda del Morrot, la Plaça Mas Bernat així com la zona del Pavelló Esports.

 

Pel que fa a les voreres, s’actuarà a les voreres i plataformes del carrer Macarnau, Secretari Daunis i Joaquim Vayreda. També s’actuarà a l’avinguda Europa i la vorera del carrer Honduras, dues actuacions que estaven incloses a la segona fase del Pla d’Asfalts que finalment s’inclouen a l’actuació que ha aprovat la Junta de Govern Local d’aquest dijous.

 

Aglomerats Girona s’encarregarà de la realització dels treballs que arrencaran aquest pròxim dimarts 7 de juliol. La previsió és que finalitzin abans de l’inici escolar del mes de setembre.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat