Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Inici del Pla d'Asfalts

DSC_4356.jpg

7 de juliol de 2020


Avui, dimarts 7 de juliol, arrenquen els primers treballs de la Fase 1 del Pla d’Asfalts d’Olot. La primera actuació que es portarà a terme serà les obres de reparació de les voreres del carrer Joaquim Vayreda, en el tram que va des del carrer Secretari Daunis fins a la Ronda Fluvià. Uns treballs que tenen previst durar unes 3 setmanes.

 

Les obres comportaran el tall de la circulació de vehicles pels carrers Estanislau Vayreda i Joaquim Vayreda, del tram que va des del carrer Secretari Daunis fins a la Ronda Fluvià. El trànsit es desviarà per carrers paral·lels. Durant els caps de setmana s’intentarà reobrir el trànsit en aquests carrers, tot depenent de la situació de l’obra.

 

Aquesta actuació forma part de la primera fase del pla d’asfaltat de la ciutat que compta amb un pressupost de 200.959,35 euros. Els treballs preveuen un conjunt d’obres de conservació i millora de diversos trams de carrers, calçades i voreres de la infraestructura viària urbana de la ciutat.

 

Les tasques suposaran la millora i conservació de l’asfalt i del ferm de més de 7.000 metres quadrats de calçada i 459 metres quadrats de voreres així com millores en la senyalística viària, seguretat i reurbanització de carrers, nous drenatges, instal·lació d’enllumenat, canalitzacions i jardineria que afectaran 7 calçades i voreres i plataformes de 5 carrers.

 

Aglomerats Girona és l’empresa encarregada de la realització d’aquests treballs que tenen previst finalitzar abans de l’inici escolar al setembre.

 

La setmana passada, l’Ajuntament d’Olot ja va informar directament a tots els veïns i veïnes de la zona afectada a través d’una nota informativa on es detallaven les afectacions i talls de circulació del trànsit. Al mateix temps, des del Consistori es demana disculpes per avançat per les molèsties que les obres puguin ocasionar.

 

En cas de dubtes o qualsevol incidència poden posar-se en contacte amb l’Àrea de Territori de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 279 125 o bé a la Policia Municipal d’Olot al telèfon 972 279 133.

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat