Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Lloguer de tres habitatges municipals

DSC_4377.jpg

8 de juliol de 2020


La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olot d’aquest dijous 2 de juliol ha donat el tret de sortida al procés d’adjudicació de tres habitatges municipals en règim de lloguer. Els immobles són el 1r, 2n i 3r pis del número 9 del carrer Lliberada Ferrarons.

 

Un dels habitatges, el pis situat a la 3a planta, s’ofereix a un menor de 35 anys mentre que els altres dos estan reservats per a persones que tinguin 65 o més anys. Els pisos, amb un lloguer de 129,17 euros (despeses de comunitat i taxes d’escombraries a part) han de ser habitats per una persona i s’han creat dues llistes per a la gestió de les sol·licituds. El procés d’adjudicació es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció al Registre de Sol·licitants de l’HPO. Des de l’Oficina d’Habitatge es posaran en contacte amb les persones inscrites al Registre de Sol·licitants d’HPO que estiguin vigents i que compleixin els requisits que s'exposen.

 

El Registre de Sol·licitants d’HPO és un registre públic, administratiu, de la Generalitat de Catalunya. Té caràcter permanent, sense terminis per tramitar-hi la sol·licitud d’inscripció, i s’hi pot inscriure qualsevol persona amb residència en un municipi de Catalunya, en qualsevol moment i a través de qualsevol dels canals disponibles.

 

Per poder-hi accedir a algun d’aquests tres lloguers, cal disposar de nacionalitat espanyola o de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o, si és el cas, un permís de residència vigent concedit per l’estat espanyol. Al mateix temps, les persones sol·licitants han d’acreditar que estan empadronades a la comarca de la Garrotxa com a mínim des de fa 2 anys o 10 anys de forma discontínua. Per últim, els ingressos dels sol·licitants han de ser inferiors a 4,21 vegades l’IRSC i no poden ser titulars d’ús o gaudi d’altres habitatges.

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat