Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Segella ‘El passaport de l'ACO’ fins al 30 de juliol

ACO3.jpg

13 de juliol de 2020


L’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) ha ampliat el termini de l’última i nova campanya promocional ‘El Passaport de l’ACO’ que ha tirat endavant. L’acció, que va arrencar el passat 1 de juliol, té per objectiu promocionar el comerç de proximitat de la ciutat enmig de la crisi per la COVID-19 i impulsar les vendes físiques als establiments locals associats de l’entitat.

 

Inicialment la proposta promocional que s’havia de portar a terme fins aquest 16 de juliol. No obstant això, davant la bona resposta rebuda i amb la voluntat d’incrementar el nombre de visitants a Olot i potenciar els negocis, ‘El Passapot de l’ACO’ s’allargarà fins al 30 de juliol. Tal com estava previst, la iniciativa permetrà sortejar 8 vals de 50 euros cada un per gastar als comerços associats de l’entitat.

 

Per participar-hi és molt senzill, per cada compra superior als 15 euros en algun dels negocis associats a l’entitat, es podrà demanar el passaport i els botiguers marcaran un segell en el seu document. Un cop es disposi de cinc segells – que han de ser de diferents botigues de la ciutat – cal omplir el passaport amb les dades personals i entregar-lo a un dels establiments participants o dipositar-lo en alguna de les 8 urnes que s’han repartit arreu de la ciutat. Per consultar on estan ubicades aquestes urnes només cal visitar la pàgina web de l’Associació de Comerciants d’Olot, www.acolot.com.

 

El dijous 30 de juliol a les 17 h es portarà a terme el sorteig dels 8 vals de 50 euros. Els guanyadors disposaran fins al 27 d’agost per fer-ne ús del seu val de regal.

 

Arran les mesures de seguretat decretades per la COVID-19, els passaports únicament podran manipular-los els mateixos comerciants que s’encarregaran de marcar-los amb les màximes precaucions. Els passaports no es podran deixar ni dipositar a sobre els taulells així com tampoc s’entregarà cap mena de documentació explicativa física. 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat