Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Olot engega una campanya per promoure el consum de proximitat

Comunicació
TriemAprop

20 de juliol de 2020


L’Ajuntament d’Olot, a través de DinàmiG, i amb el suport de l’Associació de Comerciants d’Olot engega una nova campanya promocional per reactivar el teixit comercial i el consum local arran de la crisi derivada per la pandèmia de la COVID-19. La iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona i el Servei d’Ocupació de Catalunya, va començar a idear-se a principis d’aquest 2020 com una fórmula engrescadora de promoció del comerç local, però va acabant consolidant-se davant dels efectes del confinament pel coronavirus al teixit empresarial de la ciutat.

Amb l’eslògan ‘Triem a prop, donem vida a Olot’ aquesta iniciativa vol conscienciar a la ciutadania de la importància del consum de proximitat com a motor de dinamització de la ciutat. Té per objectiu destacar l’impacte que genera comprar i consumir localment: apostar pel producte de proximitat dóna vida, vitalitat, força i caràcter a la ciutat.

La campanya compta amb la participació dels establiments que disposaran de cartells, bosses i adhesius per difondre el projecte comercial. En aquest sentit, cadascun dels comerços d’Olot participants disposaran de diversos materials gràfics que ubicaran als seus establiments per ajudar a difondre els valors de la campanya i, al mateix temps, oferiran d’adhesius per col·locar a cada una de les seves bosses corporatives incrementant així la visibilitat del projecte. També s’ha dissenyat un vídeo promocional que mostra l’activitat dels comerciants i que pretén que la ciutadania prengui consciència de la importància del comerç local. A partir d’avui es podrà veure a xarxes socials. El trobareu aquí.

Per altra banda, els ciutadans podran optar cada setmana a vals de regal de 50 euros de l’ACO si realitzen una compra a un comerç d’Olot i ho pengen i mostren a les xarxes socials a través del seu compte d’Instagram utilitzant el hashtag #TriemAprop. Les veïnes i veïns d’Olot també podran participar-hi enviant vídeos i imatges explicant per què escullen el comerç local al canal de Whatsapp 679 99 37 30.

Al mateix temps, cada dissabte d’11 a 13 h del matí, es realitzarà una acció promocional al carrer on s’instal·laran photocalls perquè puguin utilitzar a l’hora de realitzar les seves imatges i vídeos. A tots els assistents que s’acostin fins a aquests espais, se’ls entregarà una bossa de tela de la campanya com a mostra d’agraïment de la seva vinculació i participació en el projecte.

Des de les entitats i administracions organitzadores s’anima a tota la ciutadania a sumar-se a la campanya ’Triem a prop, donem vida a Olot’ que arrenca aquest dilluns 20 de juliol i s’allargarà fins al mes de setembre.

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat