Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Obertura segon període de matriculació a l'Escola Municipal de Música d'Olot

SegonaMatriculacio´_EscolaMu´sica_Olot

26 d'agost de 2020


L’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge es prepara per iniciar un nou curs. És per això que, durant la primera setmana de setembre, s’obre el segon període de matrícules pel curs 2020-2021 per tothom que vulgui començar o continuar els seus estudis musicals en aquesta escola centenària.

Un dels objectius del centre és fer arribar l'educació musical a tots els ciutadans d'Olot i de la comarca de La Garrotxa. A través dels nombrosos plans formatius que ofereix el centre, els alumnes poden seguir un itinerari personalitzat sigui quina sigui la seva edat, nivell o estil musical, que els permetrà adquirir una cultura i unes competències per gaudir de la música i assentar les bases per a una possible professionalització.

Una de les prioritats de l’escola és que tots els alumnes puguin fer música en grup. És per això que hi ha diversos conjunts instrumentals i corals que tenen una gran capacitat motivadora i permeten participar activament de la vida cultural de la ciutat. Alhora, gràcies als 18 professors del centre, s'ofereixen classes individuals de 20 tipologia d’instruments diferents.

Tothom que desitgi fer la matrícula per al curs 2020-2021 només cal que truqui a la secretaria de l'Escola Municipal de Música d'Olot a partir del dia 1 de setembre (15h i 21 h) al telèfon 972 27 00 44.

Més informació a: http://escolademusica.olot.cat/

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat