Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Fotografia en temps de pandèmia

Alumnes del curs de fotografia de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot exposen les seves obres fetes durant els dies de confinament arran la pandèmia de la COVID-19. La mostra es podrà veure fins al 22 de novembre. 

14 d'octubre de 2020


Amb l’inici de l’estat d’alarma, i de la mateixa manera que els centres educatius, l’Escola Municipal d’Expressió va intentar seguir oferint amb línia les modalitats que aquest sistema permetia. En aquestes circumstàncies adverses, el grup d’adults de fotografia de l’EME va ser un dels més actius. Esperonat pel seu professor, Pep Sau, va optar per fer una sèrie de propostes prou motivadores perquè, des de casa, cadascun dels alumnes portés a terme les seves pròpies creacions fotogràfiques a partir d’unes temàtiques conjuntes.

El resultat ha estat un total de 45 fotografies (en format de 50x50 cm) que composen els sis reptes assolits. Des de fer fotografies fetes des de l’interior de casa, realitzar 4 retrats de la mateixa persona o portar a terme una fotografia que funcioni com a cartell o portada de revista o llibre, entre altres.

Totes aquestes obres formen part de l’exposició que es podrà visitar a partir d’aquest dissabte 17 d’octubre a la sala 15 del Museu Comarcal. Fins al dia 22 de novembre es poden veure les obres al primer pis de l’Hospici.

 

  • Exposicio_2.jpg
  • Esposicio_1.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat