Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Buggy-Bee, Cabanyes entre Valls i Indeep, Premis 100% Emprenedors 2020

La plataforma en línia Vlex.com d’Àngel Faus i Tomàs ha estat premiada amb el guardó al Jove Empresari.

20 de novembre de 2020


Buggy-Bee, Cabanyes entre Valls i Indeep han estat guardonats a la setena edició dels Premis 100% Emprenedors que, aquest divendres, s’han entregat a l’Ajuntament d’Olot.

Aquests guardons, que organitza anualment l’Ajuntament d’Olot conjuntament amb el Consell Comarcal de la Garrotxa, els Joves Empresaris de la Garrotxa (JEG), el Cercle Euram i compta amb el suport del setmanari La Comarca, Olot Televisió, Ràdio Olot, la Cambra de Comerç de Girona i la Diputació de Girona, tenen com a objectiu la dinamització i la promoció de l’emprenedoria a la comarca de La Garrotxa posant en valor i reconeixent aquells projectes que aposten per la dinamització de l’activitat socioeconòmica.

L’empresa Buggy-Bee de Joan Riera Banal ha rebut el primer Premi 100% Emprenedors de la mà de l’alcalde d’Olot, Pep Berga, i la Regidora de Comerç, Empresa i Turisme, Gemma Canalias. El jurat d’aquesta edició ha escollit aquest projecte pioner a l’estat espanyol, realitzat amb productes sostenibles i de proximitat, per la innovació i millora de la qualitat de vida que aporta als nens i nens amb mobilitat reduïda. Tal com s’ha destacat durant l’acte d’entrega del guardó, les cadires elèctriques per infants no només faciliten el transport i la mobilitat dels nens i nenes sinó que també ajuden a la seva interacció i el joc propi d’aquesta edat.

Cabanyes entre Valls d’Àlex López i Alfons Nogareda s’ha emportat el segon Premi 100% Emprenedors. El guardó l’ha entregat el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach, i la regidora de Comerç, Empresa i Turisme, Gemma Canalias, que han destacat l’original iniciativa turística situada a la Vall de Bianya per la seva projecció, per la utilització d’elements sostenibles i per contribuir qualitativament a l’oferta turística garrotxina, oferint totes les comoditats en una cabanya de fusta ubicada a la part superior dels arbres.

Pau Bramon i Jordi Vallès, creadors d’Indeep, també han estat reconeguts amb un accèssit pel seu projecte tecnològic pioner i d’última generació que permet oferir solucions de control de qualitat mitjançant la intel·ligència artificial a les indústries, reduint costos i augmentant la qualitat de les empreses del territori. El representant d’EURAM Garrotxa, Josep Maria Ginabreda, ha estat l’encarregat d’entregar el guardó.

Per últim, Àngel Faus i Tomàs ha estat premiat amb el Premi Jove Empresari de l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa per Vlex.Com, la seva plataforma online proveïdora global d’informació jurídica i solucions legals per a mercats professionals amb més de 30.000 clients arreu del món. La iniciativa, que va fundar conjuntament amb el seu germà Lluís Faus, ja s’ha establert com a líder mundial en aquest àmbit i es tracta del primer assistent basat en intel·ligència artificial que permet validar la qualitat d’una argumentació jurídica processant i analitzant sentències i informacions legals de diferents jurisprudències. El guardó s’ha entregat de la mà de Marlene De Arcos, presidenta de JEG.

L’alcalde d’Olot, Pep Berga, ha volgut dedicar una àmplia felicitació a tots els guardonats així com els candidats que participaven en l’edició d’enguany tot animant a continuar treballant en aquesta línia tirant endavant projectes de qualitat, innovadors i amb alt valor afegit. Unes iniciatives que, tal com ha detallat, esdevenen clars exemples del potencial de La Garrotxa. Alhora, en aquests moments de dificultats arran la crisi per la COVID-19, l’alcalde ha volgut agrair i destacar la feina i esforç de les activitats econòmiques de la comarca i ha convidat a les empreses ja establertes a continuar teixint relacions amb altres activitats del territori per potenciar aliances enriquidores.

Aquest any, deu emprenedors optaven a rebre aquests reconeixements que realcen l’emprenedoria i la innovació. En concret, el jurat va preseleccionar les candidatures de l’escola d’arts escèniques La Quarta Paret, la proposta turística de Cabanyes entre Valls, els serveis de coaching per empreses d’Eva Aixelà, les cadires de rodes elèctrica per a infants amb mobilitat reduïda Buggy-Bee, l’empresa Troncsijocs especialitzada en el disseny i construcció d’estructures de jocs fetes de fusta, els especialistes en salut de la dona Equip Dona, L’Atelier de Fabric’s Soul on s’imparteixen classes de costura creativa i brodat a mà, les propostes d’intel·ligència artificial d’IndeepVision, el taller de restauració de mobles i tapisseria Verd de Gris i l’estudi de disseny gràfic i direcció creativa Poble.

En total, 74 candidats i una vuitantena de projectes d’activitats com comerç, artesania, materials biodegradables, activitats sostenibles o relacionades amb la salut s’han presentat des de la primera edició d’aquests premis.

Garrotxa Emprèn

Els Premis 100% Emprenedors formen part del programa Garrotxa Emprèn dedicat a organitzar activitats per impulsar l’emprenedoria i la creació d’oportunitats de treball per al talent local, així com visibilitzar i donar suport a les activitats econòmiques de nova creació.

Arran de l’afectació de la crisi sanitària de la COVID-19, els esdeveniments programats per aquest any s’han hagut d’adaptar a les circumstàncies actuals oferint formacions a emprenedors, tallers de sensibilització a les escoles, assessoraments especialitzats per empreses i emprenedors de forma diferent que s’estendran fins a finals d’any.

 

  • Premis100%Emprenedors_2_Buggy-Bee
  • Premis100%Emprenedors_4_Cabanyes_entre_valls
  • Premis100%Emprenedors_1
  • Premis100%Emprenedors_6_Indeep

    + 3

  • Premis100%Emprenedors_12
  • Premis100%Emprenedors_11
  • Premis100%Emprenedors_8_JoveEmpresari
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat