Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Instalada la primera taula de tennis taula gràcies al 'Torró Amic' del 2019

Aquest és el resultat de les 408 barres de ‘Torró Amic’ que es van vendre el Nadal del 2019, a benefici del Club Tennis Taula Olot, el club de la Garrotxa que juga a la categoria més alta.

23 de novembre de 2020


Coincidint amb la presentació de l’edició d’enguany del ‘Torró Amic’, aquest dissabte s’ha pogut visualitzar la iniciativa de l’any anterior, que s’ha retardat per les restriccions causades per la pandèmia de la COVID-19. Aquest és el resultat de les 408 barres de ‘Torró Amic’ que es van vendre el Nadal del 2019, a benefici del Club Tennis Taula Olot, el club de la Garrotxa que juga a la categoria més alta. Aquesta acció perseguia un doble objectiu; d’una banda socialitzar aquest esport i, per l’altra, afavorir el gaudi dels espais exteriors de la ciutat. En concret la primera s’ha situat al barri del Pla de Dalt, en un espai on s’hi concentren diferents activitats esportives. 
A la presentació hi van ser presents el president i vicepresident del Club Tennis Taula Olot, Enric Llagostera i Xavier Sellas; el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, Aniol Sellabona, i els impulsors del ‘Torró Amic’; Jordi Ferrer, de Ferrer Xocolata, i Albert Brosa, director d’Olot Televisió.

Tercera edició destinada a reduir l’ansietat dels infants abans d’entrar a quiròfan

La tercera edició del ‘Torró Amic’, que impulsa Olot Televisió i Ferrer Xocolata amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, es destinarà a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, en concret a un projecte de l’equip d’infermeria quirúrgica del centre. Es tracta d’un conte animat per reduir l’ansietat dels nens i els seus familiars i resoldre les inquietuds que genera un procés quirúrgic.

Una bona preparació abans d’una cirurgia comporta menys ansietat, menys dolor, menys necessitat de fàrmacs, una reducció de l’estada hospitalària i un postoperatori més curt. Aquesta és la conclusió al què ha arribat l’equip d’infermeria de l’àrea quirúrgica.

El conte animat estarà protagonitzat pel Follet de la Garrotxa i ha comptat amb la participació de l’Equip Pediàtric Territorial de la Garrotxa i el Ripollès i l’Àrea d’Innovació i Recerca de la Fundació. Relatarà tot el procés en el qual se sotmet el nen des que rep el diagnòstic de l’especialista, passant per la consulta amb l’anestesista i infermeria, la intervenció i, finalment, la recuperació i l’alta de l’infant. El conte posarà l’accent als espais del centre hospitalari per on el nen passarà, coneixent prèviament el quiròfan, la zona de reanimació i l’hospital de dia quirúrgic.

Enguany, el preu del torró serà de 15 €, dels quals 5 € aniran destinats al projecte. El ‘Torró Amic’ ja es pot adquirir a Ferrer Xocolata o bé a través de la pàgina web www.pastisseriaferrer.cat.

 

 

  • Presentació_TorróAmic_2
  • Presentació_TorróAmic_4
  • Presentació_TorróAmic_6
  • Presentació_TorróAmic_5
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat