Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

I per Reis... regals de l’ACO

L’Associació de Comerciants d’Olot acaba de posar en marxa una nova campanya. Amb l’entrada al mes de desembre i en motiu de les festes de Nadal, comença “I per Reis, regals de l’ACO“ perquè els clients del comerç de la ciutat puguin optar a un gran premi mentre fan la seva compra per aquests propers dies.

2 de desembre de 2020


Totes les persones que, de l’1 al 30 de desembre, comprin a qualsevol establiment associat a l’Associació de Comerciants d’Olot podran omplir una butlleta que hauran de dipositar a les urnes dels mateixos establiments. Entre totes les persones que participin de la campanya, se sortejarà un premi de 2.400 euros. El guanyador tindrà 24 hores per gastar-se en els comerços associats a l’ACO.

El sorteig es farà el dijous 31 de desembre a les 12h. Una mà innocent traurà la butlleta de l’urna i des de l’ACO es posaran en contacte amb la persona escollida. Si el guanyador no està present en el sorteig, es faran tres trucades telefòniques. En cas que no es localitzi, s’escollirà un altra butlleta amb el mateix procediment, fins a trobar una persona que respongui. El proper dissabte 2 de gener la persona guanyadora tindrà 24 hores per gastar-se els 2.400 euros de premi als diferents establiments de l’Associació de Comerciants d’Olot. Més informació a www.acolot.com.

 

  • cartellnadal_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat