Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Qui és qui? Referents feministes i LGTBIQ+

Una activitat per visualitzar les contribucions de les dones i persones del col·lectiu LGTBIQ+ en diferents àmbits culturals i socials.

10 de desembre de 2020


Dins de la campanya ‘Retalla les violències, enganxa les cures’ que impulsa el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa amb la col·laboració d’11 municipis, aquest divendres 11 de desembre de 6 a 8 de la tarda a la Sala Torín d’Olot es portarà a terme l’acció ‘Qui és qui’. Una activitat per visualitzar les contribucions de les dones i persones del col·lectiu LGTBIQ+ en diferents àmbits culturals i socials com la literatura, el cinema, l’art, la ciència, la filosofia i l’activisme.

L’objectiu de l’activitat és reflexionar sobre les vivències del gènere a nivell individual i col·lectiu, des d’una perspectiva local i global a través de petites accions participatives i des d’una perspectiva plural, històrica, intercultural i interseccional; creuant feminismes amb altres lluites com la diversitat sexual, l’antiracisme o l’ecologisme.

 

  • 1.png

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat