Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Un any més el Tió del Mercat d'Olot omple el sarró!

Se sortejaran 4 premis de 500 euros entre els clients del Mercat d'Olot. Per participar-hi només cal omplir les butlletes que els comerciants entregaran als clients. 
 

11 de desembre de 2020


L’Associació de Placers del Mercat d’Olot, un any més, aposta per la campanya “Aquest Nadal, el tió t’omple el sarró” amb el sorteig de 4 premis de 500 euros entre els clients del Mercat d’Olot. Per participar-hi, només cal omplir les butlletes que els comerciants entregaran als clients en les seves compres, des d’aquesta setmana i fins el 5 de gener, omplir les dades que s’hi demanen i dipositar-les a les urnes que hi ha als accessos de les instal·lacions.
 
Cada guanyador rebrà 500 euros, desglossats en dos vals per valor de 100 euros, quatre vals de 50 euros, dos vals de 25 euros i cinc vals de 10 euros per compres a les parades del Mercat d’Olot. Els guanyador tindran fins al 30 d’abril per bescanviar els vals del premi.
 
El sorteig es farà el dijous 7 de gener de 2021, a les 12h, a la Plaça Hospital, davant el Mercat d’Olot, i s’informarà als guanyadors via telefònica. Es poden consultar les bases
de la campanya a la web mercatdolot.cat.
 
Comandes prèvies o a domicili per evitar cues
 
Des del Mercat d’Olot, i per tal d’evitar cues a l’interior i exterior de les instal·lacions, es recomana fer les compres durant les hores de menys afluència, de dilluns a divendres entre les 14 i les 19 h, o bé sota comanda prèvia als diferents comerços, ja sigui amb recollida al propi mercat com a domicili. Es poden consultar els telèfons dels comerços a la web del mercat.

 

  • MercatOlot_Tio.jpeg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat