Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Pop Up Xef visita Olot

Els xefs concursants, en Marc Grivé i la Marta Martínez, hauran de preparar un plat original inspirat en les característiques patates d’Olot.

16 de desembre de 2020


Els xefs Marta Martínez i Marc Grivé hauran d’esmerçar-se i ser innovadors. Això és el que espera el jurat amb personalitats de renom dins l'àmbit gastronòmic en el nou capítol de ‘Pop up xef’; el nou programa culinari de TV3 que compta amb en Marc Ribas com a ambaixador i presentador dels duels culinaris.

El programa que es porta a terme a Olot va enregistrar a principis de novembre i, finalment, aquest dimecres a les 22:45 h de la nit els veïns, veïnes i tots els espectadors podran veure el resultat d’un nou episodi que es preveu apassionant i entretingut gràcies als dos protagonistes, en Marc i la Marta, que tenen clar el seu objectiu: guanyar. 

Pop up xef

‘Pop up xef’ és un programa presentat pel reconegut cuiner Marc Ribas on dos xefs joves, amb molta projecció però amb estils diferents, competeixen en una ciutat o vila desconeguda per a ells per crear el plat que representi més bé l'essència d'aquesta localitat.

En 60 minuts, s'hauran de posar a la butxaca els veïns submergint-se en els seus carrers per conèixer la seva història i cultura, descobrir els seus herois i personatges famosos i, per descomptat, la seva gastronomia.

 

  • Pop_Up_Xef.jpg
  • 1608021593166.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat