Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

El Tió de l'ACO s'adapta a la COVID-19

L’Associació de Comerciants d’Olot ha previst una nova campanya nadalenca que es basa en vals que es bescanviaran per regals del Tió aquest diumenge, 20 de desembre a les 17 h. 

16 de desembre de 2020


L’Associació de Comerciants d’Olot ha renovat el format de la Gran Cagada del Tió amb l’objectiu d’assegurar que tots els veïns i infants que hi participin puguin tenir el seu corresponent regal tot i la COVID-19. Enguany, durant tota aquesta setmana, els establiments de l’associació entregaran vals de regal del Tió de l’ACO. 

En comptes dels tradicionals pals i la realització de la cagada del Tió que es portava a terme anualment, l’entitat ha remodelat l’acció seguint les mesures de prevenció per la pandèmia i basant-se en l’entrega de butlletes que caldrà guardar-les fins al diumenge, 20 de desembre a les 17 h. Serà llavors quan tots els participants podran anar a les botigues associades i bescanviar el seu val per un regal que li haurà deixat el Tió de l’Associació de Comerciants d’Olot.

En aquest sentit, i tractant-se d’una iniciativa enfocada als infants, des de l’entitat han establert una desena d’establiments de referència; ja que es dediquen majoritàriament a la venda d’articles infantils, els quals podran bescanviar el val més enllà de diumenge, 20 de desembre. Podeu trobar més informació a través de la web de l’ACO, en aquest enllaç.

Aquesta nova campanya se suma a la iniciativa ‘I per Reis, regals de l’ACO’ que també porta a terme l’entitat i que permet que els clients del comerç de la ciutat puguin optar a un gran premi  de 2.400 euros per gastar en 24 hores. Per participar-hi només cal adquirir algun producte a qualsevol establiment associat de l’ACO, on podran omplir una butlleta que hauran de dipositar a les urnes dels mateixos establiments.

El sorteig es farà el dijous 31 de desembre a les 12 h i la persona afortunada tindrà tot el 2 de gener per poder adquirir allò que més vulgui als diferents establiments de l’Associació de Comerciants d’Olot.

 

  • Cagada_Tio_ACO_1.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat