Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Visita de la consellera de Cultura a Olot

Àngels Ponsa ha signat el Llibre d’Honor de la ciutat i s’ha reunit amb l’alcalde Pep Berga en la seva primera visita com a consellera a la ciutat.

17 de desembre de 2020


La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, ha visitat aquest dijous 17 de desembre del 2020 la ciutat d’Olot. Després de la signatura del Llibre d’Honor de la ciutat, la consellera s’ha reunit amb l’alcalde d’Olot, Pep Berga, a l’Ajuntament d’Olot per tractar els projectes i iniciatives culturals estratègiques que es porten a terme a la ciutat, part d’elles de forma conjunta amb el Govern, com la nova biblioteca de la ciutat, el projecte MOT, el Sismògraf, el projecte Faber Llull nascut a Olot o la darrera declaració com a Béns Culturals d’Interès Nacional (BCIN) del Teatre Principal i l’Hospici, entre altres qüestions.

La visita ha comptat amb la presència de la Directora dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Carme Renedo així com membres de l’equip de govern del Consistori.

 

  • Consellera 3.jpeg
  • Consellera 1.jpeg
  • Consellera 2.jpeg
  • Consellera 4.jpeg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat