Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Reedició del conte 'El gat i l'aiguat', dedicat al gat de Sant Miquel

Creat per en Josep Reixach i en Tavi Algueró el 2003, el conte feia anys que estava exhaurit i explica la història de com un gat salva uns nens del barri que havien quedat atrapats al riu Fluvià. 

21 de desembre de 2020


L’Institut de Cultura d’Olot, l’Associació de Veïns del Barri de Sant Miquel i la Colla Gegantera de Sant Miquel ara l’han reeditat. Creat per Josep Reixach i Tavi Algueró, la història forma part de la col·lecció de contes de la faràndula olotina.Després d’anys exhaurit, l’Institut de Cultura d’Olot, l’Associació de Veïns del Barri de Sant Miquel i la Colla Gegantera de Sant Miquel han reeditat el conte ‘El gat i l’aiguat’, dedicat al Gat de Sant Miquel. Escrit el 2003 per Josep Reixach i il·lustrat per Tavi Algueró, el conte explica la història de com el gat salva uns nens del barri que havien quedat atrapats al riu Fluvià. Els gegants de Sant Miquel també apareixen a la història.

El conte val 8 euros i ja es pot comprar a Can Trincheria, a la Llibreria Drac, a l’Oficina de Turisme d’Olot i a la llibreria i l'estanc de Sant Miquel. La història forma part de la col·lecció de contes de la faràndula olotina.

 

 

  • Gat_5.jpg
  • Gat_2.jpg
  • Gat_1.jpg
  • Gat_4.jpg

    + 2

  • Gat_6.jpg
  • Gat_3.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat