Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Èxit de participació al Garrotxa Digital Talent

Garrotxa_Digital_Talent_2.jpg

El programa d'incorporació de professionals al sector digital ha rebut una quarantena d'assistents, 54% dels quals eren dones principalment del sector turístic i de l'administració públic. 

23 de desembre de 2020


A finals del mes de novembre va finalitzar el Garrotxa Digital Talent, el programa de tallers formatius en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) inclòs dins del Pla de Reactivació Econòmica de la Garrotxa, organitzat per Dinàmig i amb la col·laboració de la FES Olot, el Barcelona Digital Talent i COEINF. A través de les sessions guiades pel formador professional en eines TIC, Jordi Centelles, els participants van poder descobrir els camps amb més projecció dins el món digital, per poder reorientar la seva carrera o/i impulsar-la de nou.

Les temàtiques tractades al taller van ser diverses, entre les que destaquen el disseny web i d’aplicacions mòbils,, la gestió del núvol i les dades i la digitalització de les empreses. En total hi ha hagut més de quaranta assistents a les sessions, un 54% dels quals eren dones.

En quant a la procedència dels assistents, destaca el 46% de participants d’Olot. També han assistit als tallers en línia moltes persones de la comarca i també d’altres poblacions de la demarcació de Girona, com Banyoles, Cadaqués, Blanes, Golmés o Salt. La majoria dels assistents a les sessions exercien professions relacionades amb l’administració i el turisme en gairebé un 20% i també hi ha hagut una alta participació d’autònoms, aturats, tècnics i professionals de la restauració i destaca el fet que un número destacable d’assistents han participat en més d’un taller.

La valoració d’aquesta activitat per part els assistents ha estat molt positiva, segons les enquestes de satisfacció realitzades un cop finalitzades les sessions. Molts dels participants van sol·licitar poder rebre més formació en eines digitals, fent incís en les temàtiques relacionades amb la gestió de xarxes socials, les eines de missatgeria en línia i la seva gestió i aprofundir en el disseny i programació web.

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat