Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a Olot

L’arribada dels Reis Mags a la ciutat serà estàtica al Parc Nou, seguint les mesures per evitar la propagació de la COVID-19.

 

5 de gener de 2021


 

Aquest dimarts 5 de gener Ses Majestats els Reis d’Orient arriben a Olot en un format diferent de l’habitual. Davant les noves mesures i la resolució publicada al DOGC on es detalla com han de ser els esdeveniments i activitats nadalenques per evitar la propagació de la COVID-19, la cavalcada d’enguany serà estàtica i amb un aforament limitat al Parc Nou de la ciutat.

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la ciutat a les 17.30 h en les seves habituals carrosses i acompanyats dels personatges de la comitiva reial, que han fet parada a la ciutat des del 2 de gener al Campament Reial que ha estat instal·lat a la Plaça Clarà d’Olot.

Per garantir el control de l’aforament, ha estat necessari gestionar l’afluència a través de l’adquisició d’entrades per accedir al recinte. Aquestes s’han pogut descarregar a través del web d’Olot Cultura, https://olotcultura.koobin.cat/. Cada usuari ha pogut disposar d’un màxim de cinc entrades, corresponent al grup de convivència. Tenint en compte la limitació d’aforament que comporta el nou format, es va demanar a la població que agafés les entrades realment necessàries, per evitar que cap infant es pogués quedar sense la màgia d’una nit tan especial.

A partir de les 17:30 h els veïns i veïnes podran accedir a la cavalcada estàtica per l’avinguda Cuba, l’entrada més propera als pavellons esportius. En cas d’arribar-hi amb vehicle, s’ha gestionat un aparcament recomanat als terrenys de l’antiga estació. La sortida del recinte es realitzarà per l’avinguda Santa Coloma. Des de l’organització de l’esdeveniment, es demana seguir les mesures de seguretat, mantenir la distància i puntualitat amb l’hora reservada.

En aquest sentit, des d’Els Catòlics – l’entitat organitzadora d’aquesta celebració – destaquen que aquesta no era ni ha estat l’opció escollida per part seva, ja que havien previst i proposaven una cavalcada dinàmica amb un recorregut per tots els barris de la ciutat, però l’evolució de la pandèmia i les noves restriccions els han obligat a treballar en aquest nou escenari.

Durant tots aquests dies, el Centre Cultural Els Catòlics ha anat comunicat i comunicarà qualsevol novetat a través de www.elscatolicsolot.cat o del compte d’Instagram @catolicsolot.

 

  • 7P7A4315.jpg
  • 7P7A4434.jpg
  • 7P7A4397.jpg
  • 7P7A4381.jpg

    + 1

  • 7P7A4363.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat