Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

El Tió del Mercat d'Olot omple el sarró de 4 guanyadores

Maria José Lara veïna de Barcelona, Leo Giner i Maria Ferran Serrat d’Olot i Paquita Suñé de Santa Pau han estat, per aquest ordre, les guardonades dels premis de la campanya de Nadal del Mercat d’Olot. Cadascuna d’elles ha obtingut 500 euros que podrà gastar-se a les parades del Mercat d’Olot.

7 de gener de 2021


Aquest dijous 7 de gener a les 12 h del migdia ha tingut lloc el sorteig de la campanya de Nadal del Mercat d’Olot ‘Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró’ que ha permès lliurar 4 premis de 500 euros. El president de l’Associació de Placers, Jordi Vilarrasa, acompanyat de la regidora de Comerç d’Olot, Gemma Canalias i de l’Aina de 8 anys i de l’Angel de 5 -que han estat els encarregats de treure les butlletes- han assistit al sorteig, que s’ha celebrat a l’aula del primer pis del Mercat i que s’ha retransmès en directe per streaming per evitar crear cues o aglomeracions arran les mesures de prevenció per la COVID-19.  

Maria José Lara veïna de Barcelona, Leo Giner i Maria Ferran Serrat d’Olot i Paquita Suñé de Santa Pau han estat, per aquest ordre, les guardonades dels premis de la campanya de Nadal del Mercat d’Olot. Cadascuna d’elles ha obtingut 500 euros que podrà gastar-se a les parades del Mercat d’Olot. El premi, distribuït en dos vals per valor de 100 euros, quatre vals de 50 euros, dos vals de 25 euros i cinc vals de 10 euros serviran per poder realitzar les compres a les parades del Mercat d’Olot.

Com cada any, per participar-hi només calia omplir les butlletes que els placers entregaven per cada compra feta en aquest espai, omplir-la i dipositar-la a qualsevol de les urnes instal·lades al Mercat d’Olot. Aquest any s’han omplert més de 25.000 butlletes.

“Després de la festivitat de Reis comencem molt bé el dia repartint premis entre clients del Mercat” ha afirmat el president de l’Associació de Placers, Jordi Vilarrasa, que ha afegit que “tanquem així una campanya de Nadal bona i que, a més, ens permet premiar els nostres clients”. La regidora de Comerç d’Olot, Gemma Canalias, ha donat l’enhorabona a les guanyadores i ha subratllat “la molt bona resposta que ha tingut la iniciativa del Mercat per part de la ciutadania donant suport al comerç de proximitat”.

La campanya ‘Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró’ va començar el passat dilluns 7 de desembre i ha finalitzat aquest dimarts 5 de gener. Les guanyadores disposen fins al 30 d’abril per bescanviar els vals del premi.

  • MercatOlot_TióOmpleSarró_2.jpg
  • MercatOlot_TióOmpleSarró_3.jpg
  • MercatOlot_TióOmpleSarró_5.jpg
  • MercatOlot_TióOmpleSarró_1.jpg

    + 3

  • MercatOlot_TióOmpleSarró_7.jpg
  • MercatOlot_TióOmpleSarró_4.jpg
  • MercatOlot_TióOmpleSarró_6.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat