Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Entrada gratuïta als Museus d’Olot mentre duri el confinament municipal

Els olotins poden aprofitar aquests dies per veure les exposicions permanents del Museu dels Sants, el Museu de la Garrotxa i el Museu dels Volcans, sense visitants vinguts de fora.

11 de gener de 2021


Els Museus d’Olot tindran l’entrada gratuïta mentre duri el confinament municipal per la COVID-19 que, d’entrada està previst que finalitzi el pròxim 17 de gener. D’aquesta manera els olotins podran aprofitar per veure les exposicions permanents del Museu dels Sants, el Museu de la Garrotxa i el Museu dels Volcans, sense visitants vinguts de fora. 

L’any 2019, més de 99.000 persones van visitar els Museus d’Olot. Al Museu de la Garrotxa, els visitants hi podran veure peces de Josep Clarà, Miquel Blay, Joaquim i Marian Vayreda, Josep Berga i Boix i Leonci Quera, entre d’altres artistes, a més de l’obra La Càrrega , de Ramon Casas. Al Museu dels Sants, es pot fer un recorregut per l’artesania d’imatgeria religioses i d’altres peces de l’imaginari popular com gegants, cabeçuts o cavallets. Per la seva banda, al Museu dels Volcans es pot repassar el medi físic de la Garrotxa incidint en els fenòmens sísmics i vulcanològics i en els principals ecosistemes de la comarca. 

Els Museus d’Olot tenen tot un seguit d’activitats pensades per fer amb els més petits de la casa. Es poden visitar de dimarts a diumenge. Al web dels museus d’Olot s’hi pot trobar els horaris i tota la informació necessària per tenir en compte abans de fer al visita.

 

  • museu_garrotxa_audioguia.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat