Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Asfaltatge del carrer Macarnau

Es tracta de l’última actuació que mancava dels treballs que s’han portat a terme en aquest sector per arranjar un enfonsament i millorar la subjecció d'una reixa a l'alçada de la plaça de Colon. 

13 de gener de 2021


Just abans de Nadal van arrencar els treballs de millora del carrer Macarnau. Les obres es van focalitzar en arranjar, d’una banda, l’enfonsament localitzat a l’encreuament d’aquesta via amb el carrer Doctor Joaquim Masmitjà i, de l’altra, millorar la subjecció d’una reixa a l’alçada de plaça de Colon. Quan es van iniciar les tasques de comprovació i anàlisis de l’enfonsament es va detectar un esvoranc causat per aigües subterrànies, que va suposar un increment de les feines i la necessitat d’assegurar l’estabilitat d’un mur. Un cop enllestits aquests elements, es va arreglar el sistema de col·lectors, dues arquetes i es va reomplir l’espai amb terra i formigó, garantint l’estabilitat i la seguretat de la zona.

Aquest dimecres 13 de gener s’han portat a terme els treballs d’asfaltatge del carrer Macarnau i, posteriorment, es tornaran a pintar les senyalitzacions viàries. 

 

  • Asfaltatge_Macarnau_V1.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat