Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

La realitat augmentada de Fèlix Atmetlla, exposada a la Sala Oberta 2

“multim” es pot visitar gratuïtament del 23 de gener al 21 de març a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa.

20 de gener de 2021


L’escultor Fèlix Atmetlla (Blanes, 1962) presenta “multim”, una exposició construïda a partir de la realitat augmentada que permet experimentar un món virtual dins l’entorn real. La mostra es pot visitar gratuïtament del 23 de gener al 21 de març a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa.

El visitant es trobarà amb unes imatges en blanc i negre amb diferents formes. En enfocar-les i mirar-les a través d’una tauleta o en descarregar l’aplicació de l’exposició al mòbil, hi apareixen uns conjunts escultòrics que s’integren amb l’entorn. Atmetlla afegeix una suma d’experiències sensorials on es barregen la vista, el so i l’absència de tacte, en una creació immersiva.

L’exposició “multim” representa les relacions invisibles i complexes entre l’individu i el col·lectiu. L’autor ens avisa del perill de l’aïllament i de la no comunicació, i també d’una multitud submisa incapaç d’articular respostes.

En un temps on els mitjans de comunicació acumulen falses veritats dins d’una cultura hegemònica cada cop més sensacionalista i supèrflua, Fèlix Atmetlla ens proposa reflexionar sobre què és real i què no, sobre els lligams subtils entre individus, sobre la importància integradora de la dona, sobre la ubiqüitat sensorial i sobre les superposicions estranyes entre el temps i l’espai, entre d’altres.

 

  • ExpoFelixAtmetlla.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat