Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Comunicat de l'Ajuntament d'Olot

La Policia Municipal d’Olot ha aixecat diferents actes per infracció de l’ordenança de tinença d’animals en relació al veí de la ciutat que apareix en un vídeo que s'ha publicat a xarxes socials i que s'ha difós a través de diverses plataformes. 

22 de gener de 2021


A finals de desembre, un ciutadà va fer arribar a la Policia Municipal una gravació on es podia veure el jove maltractant un gos. Els agents es van dirigir al domicili on van dur a terme la inspecció corresponent.

De resultes de les inspeccions i posteriors seguiments realitzats per la Policia Municipal, l’Ajuntament d’Olot ha obert expedient sancionador al noi que pot suposar una multa de 300 a 3.000 euros, segons la Llei de Protecció d’Animals. A més de posar els fets en coneixement de la família del jove, la Policia Municipal ha traslladat la informació a Mossos d’Esquadra perquè continuïn amb les diligències del cas.

  • Policia Comunicat.png
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat