Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Treballs de millora clavegueram a la carretera de La Canya

Les actuacions comportaran el desviament del trànsit durant dues hores per altres vies de la zona. 

 

3 de febrer de 2021


Aquest dimecres dia 3 de febrer es portaran a terme un seguit de treballs per millorar el clavegueram de la carretera de La Canya d’Olot. Les obres, que es portaran a terme davant del número 70 de la carretera de La Canya, arrencaran a les 10 del matí i està previst que finalitzin al punt de les 12 del migdia.

Durant la realització d’aquests treballs es tallarà l’accés a aquesta via des de la rotonda de la Rodona i des del carrer Mestre Moner i Pep Ventura. El trànsit procedent de l’avinguda Sant Jordi o del centre d’Olot haurà de passar per la carretera de Les Tries i, un cop allà, podrà dirigir-se cap al carrer Sant Cosme o bé per la Ronda les Mates i tornar cap a la carretera de La Canya, des d’on podrà anar cap a l’autovia, Vallfogona del Ripollès o en direcció Sant Joan les Fonts. Pel que fa al trànsit d’entrada a Olot, es podrà circular amb normalitat.

L’Ajuntament d’Olot demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar a les veïnes, veïns i ciutadans. En cas de dubte, es pot contactar amb l’Àrea de Territori de l’Ajuntament d’Olot al 972 27 91 22 i, davant de qualsevol incidència, es pot contactar amb la Policia Municipal d’Olot al telèfon 972 27 91 33.

 

  • Imatge Obres.png
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat