Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Nova edició de la Botiga al Carrer d'Olot adaptada a la COVID-19

Paral·lelament, de l’1 al 5 de març els establiments participants ofereixen grans descomptes per posar el punt final al període de rebaixes d’hivern.

2 de març de 2021


L’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) celebra una nova edició de la Botiga al Carrer d’Olot el pròxim divendres, 5 de març de 2021. Seguint les mesures de prevenció i seguretat per la pandèmia de la COVID-19, la Botiga al Carrer es portarà a terme durant un dia, el divendres, i cada establiment únicament podrà disposar d’una taula a l’exterior de la seva botiga. En aquest sentit, es garantirà la distància de seguretat tant a l’exterior com a l’interior dels locals així com entre els establiments participants i, seguint les mesures actuals marcades pel Departament de Salut i el PROCICAT, només es podrà ocupar el 30% de la capacitat d’aforament de cada establiment. A part, serà obligatori l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic.

Des de l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) han decidit tornar a repetir l’experiència comercial davant la bona resposta aconseguida en passades edicions i com una fórmula per impulsar el comerç local i de proximitat, amb totes les garanties. Amb aquesta mateixa voluntat i de forma paral·lela, des del passat dilluns 1 de març i durant tota la setmana, els establiments adherits a la iniciativa ofereixen els mateixos descomptes i grans rebaixes que mostraran durant la Botiga al Carrer amb l’objectiu d’impulsar el comerç olotí.

Aquesta activitat coincideix amb el final de la campanya de rebaixes periòdiques – hivern i estiu - i serveix per posar el punt final a aquests períodes de descomptes. “Es pot dir que la Botiga al Carrer són les rebaixes finals dins les rebaixes d’hivern. Habitualment i encara més aquest any volen ser un revulsiu per al conjunt comercial de la ciutat. Animem als veïns i veïnes a participar-hi, ja que podran trobar-hi descomptes de tota mena i ofertes de final de temporada”, assenyala el president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira.

L’acció compta amb el suport de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Olot, de la Generalitat de Catalunya i forma part de la marca promocional 100% Olot.

 

  • Botiga_Carrer_2021.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat