Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

L'alcalde d'Olot trasllada a Empresa la necessitat de treballar per la recuperació econòmica

Pep Berga li ha traslladat les necessitats dels sectors del comerç i la restauració de la ciutat. Unes demandes que el conseller ha recollit i s’ha compromès a continuar treballant per donar resposta als sectors més afectats per la pandèmia.

4 de març de 2021


El conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Ramon Tremosa, ha visitat aquest dijous 4 de març l’Ajuntament d’Olot. Després de la signatura en el  Llibre d’Honor de la Ciutat, el conseller s’ha reunit amb l’alcalde d’Olot, Pep Berga, així com amb tècnics municipals a través dels quals s’ha informat sobre els projectes clau pel que fa a mobilitat i territori, els programes culturals i de promoció econòmica que impulsa l’Ajuntament d’Olot i les accions, ajudes directes i plans que s’han engegat per fer front a la crisi per la pandèmia per la COVID-19.

En aquest sentit, durant la trobada, l’alcalde d’Olot també ha volgut traslladar les necessitats, peticions i la situació que viuen sectors empresarials com el comerç, el sector turístic i la restauració que s’han vist afectats arran la crisi i les mesures sanitàries per evitar la propagació de la COVID-19. En aquest sentit, Pep Berga ha demanat al Departament d’Empresa la convocatòria de noves línies de subvencions que puguin ajudar als sectors econòmics que s’han vist més afectats per la pandèmia i que, a causa de les mesures de contenció, continuen sense poder recuperar la seva activitat habitual. Unes peticions a les quals el conseller s’ha compromès a continuar treballant per donar-hi resposta.

En aquesta línia, el conseller ha destacat l’important teixit empresarial de la comarca de La Garrotxa i de les infraestructures necessàries per a la seva potenciació, renovació i recuperació com el projecte de la variant, el qual ha titllat de “prioritat de màxima urgència”.

Paral·lelament, la directora de l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa | DinàmiG, Ariadna Villegas, ha estat l’encarregada de detallar les dades de l’anàlisi de l’impacte als diferents àmbits i camps de la ciutat i la comarca.

La construcció d’Espai Cràter ha estat un dels altres temes que han format part de la trobada. Després d’aquestes reunions que han tingut lloc a l’Ajuntament d’Olot, el conseller d’Empresa i Coneixement ha visitat l’empresa Noel Alimentaria per conèixer de primera mà els nous projectes empresarials i programes de R+D+i que ha engegat darrerament la companyia, fundada el 1940 i líder en el sector carni. La visita empresarial a Olot i la Garrotxa per part del conseller Tremosa ha finalitzat amb la trobada amb els membres de l’entitat Euram Garrotxa.

 

  • Visita_Empresa_12.jpg
  • Visita_Empresa_11.jpg
  • Visita_Empresa_2.jpg
  • Visita_Empresa_7.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat