Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Jornada de portes obertes de l'Escola d'Art d'Olot

S’han programat dues sessions de portes obertes i una xerrada específica de preparació per a les proves d’accés.

9 de març de 2021


L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot ha programat dues sessions de Jornades de Portes Obertes el dissabte 13 de març i dissabte 8 de maig per donar a conèixer els estudis que es porten a terme al centre.

Cada un dels dos dies, de 10 a 12 h, els estudiants interessats en cursar els seus estudis i desenvolupar la seva carrera artística podran conèixer tots els detalls del pla d’estudis i les característiques dels estudis que s’ofereixen des d’aquest centre educatiu de prestigi que compta amb una trajectòria de més de 200 anys formant professionals en les principals disciplines artístiques. A part, els participants també podran disposar d’informació detallada de cada formació, consultar els treballs d’alumnes i professors, reconeguts amb diversos premis al llarg dels anys, així com conèixer l’equip docent del centre, els professors en actiu i veure les instal·lacions.

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot és l’únic centre públic autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya de les comarques gironines. Ofereix una formació professionalitzadora, basada en el treball competencial, la creativitat, la innovació i amb una gestió basada en la personalització: grups reduïts i tutories individualitzades que garanteixen una atenció personalitzada als alumnes. A part, el centre aposta per la complementació de la formació amb pràctiques en empreses nacionals i internacionals. Segons els seus estudis, de mitjana el 70% dels alumnes aconsegueix un lloc de treball un cop finalitzat els seus estudis.

En concret, ambdós dies de portes obertes l’Escola d’Art d’Olot detallarà els estudis de Batxillerat d’Arts i APGI (doble titulació), els cicles de grau mitjà de Revestiments Murals i Assistència al Producte Gràfic Imprès, els cicles de grau superior de Decoració, Escultura aplicada a l’espectacle, Models 3D, Motlles i art toys, Fotografia, Gràfica Publicitària i Il·lustració. A part, a través de l’ESDAP Campus Olot, l’Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya, ofereix el Grau d’Estudis Superiors de Disseny d’Interiors i el grau d’Estudis Superiors de Disseny Gràfic.

A part, el centre també ofereix el Postgrau en Il·lustració Científica en Ciències Naturals.

Per més informació, es pot accedir a www.escolartolot.cat o trucar al telèfon 972 26 24 03. Per participar cal omplir la fitxa d’inscripció que es pot trobar a través de la web del centre.

 

  • Facebook. Escola Art i Disseny.png
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat