Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Torna el Premi 'Joves i més, 2021'

L'Àrea d’Educació i Joventut de l'Ajuntament d’Olot amb la col·laboració de l’empresa Rocatomba,  convoca el premi JOVES I MÉS amb l’objectiu de potenciar i reconèixer l’esforç personal dels alumnes en l’àmbit escolar i valorar el seu esperit  emprenedor i compromís amb la ciutat i la comarca.

9 de març de 2021


Es tracta de la 10a edició i, les anteriors convocatòries, han permès reconèixer l’actitud i la dedicació de 80 joves de la ciutat i La Garrotxa. El premi de l’edició del 2020 (9a) no es va poder celebrar degut a la situació de pandèmia que vivíem en aquell moment.

Un any més, a aquest guardó s’hi poden presentar tots aquells alumnes de 4t d’ESO que tenen un promig de notable o excel·lent a l’ESO i que realitzen activitats socials, culturals, de voluntariat, esportives o polítiques tant al centre com a la ciutat o a la comarca. No es dona el premi forçosament als millors expedients acadèmics sinó que es tenen en compte altres aspectes relacionats amb la trajectòria de l’alumne i la seva relació amb el seu centre educatiu, barri, ciutat o comarca.

El premi consisteix en una estada lúdico-educativa de cinc dies, del 23 al 27 d’agost, a l’equipament d’educació ambiental i científica, MónNatura Pirineus, situat a les Planes de Son. El guardó inclou les despeses de viatge, l’estada i la manutenció. També inclou activitats de lleure, natura i ciència que es realitzaran en el mateix equipament durant l’estada. Els/les joves estaran en tot moment acompanyats d’un monitor/a.

Els i les aspirants que vulguin participar, han de presentar, a banda d’un certificat amb les notes de l’ESO, una carta personal en què exposi per què té interès a participar i expliqui què considera important de la seva personalitat, aficions i inquietuds. És rellevant plasmar els aspectes d’actitud, que són tan o més importants com a indicadors de talent: la curiositat, la creativitat, la implicació, l’interès, la voluntat d’aprendre contínuament i la perseverança i també la seva relació i participació en la ciutat.

L’alumne/a també pot presentar tots els certificats que consideri oportuns referent a premis aconseguits, activitats  extraescolars (formació, esport, lleure...) i a la participació en entitats de caire social, polític, de voluntariat, educatiu... que acreditin  la seva vocació de servei i implicació a la comunitat.

Les  sol·licituds  per  optar  a  aquest premi  s’han  de  presentar mitjançant  una instància, acompanyada de tota la documentació esmentada, a les oficines de l’Àrea d’Educació i Joventut de l'Ajuntament d'Olot situades a l'avinguda Sant Joan les Abadesses, 20-22 d’Olot, com a molt tard el dia 30 d’abril.

Podeu consultar les bases completes d'aquesta nova edició a http://ime.olot.cat/participacio/premis-i-reconeixements/premi-joves-brillants-olot/.

 

  • JovesIMes_21

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat