Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

L'Escola Municipal d'Expressió obre les matrícules per al tercer trimestre

El proper dilluns 15 de març s’obrirà el període de matriculació per a l’Escola Municipal d’Expressió per a l’oferta formativa del darrer trimestre del curs 2020-21.

10 de març de 2021


El curs de cuina creativa és una de les novetats del proper trimestre a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot. El centre també posa en marxa, amb nous equipaments, les aules per als tallers de joieria, creacions tèxtils i patchwork. Al mateix temps es continuaran amb les classes de scrapbooking, dansa contemporània, fotografia, ceràmica i dibuix i pintura, teatre i l’art de parlar bé en públic. Aquestes especialitats trimestrals estan dirigides al públic adult, tot i que en algunes d’elles també hi tenen cabuda els joves.

Aquests dies també està oberta la matrícula per a les places disponibles a les especialitats de caràcter anual dirigides a infants i joves: des de dansa, teatre, plàstica, tallers artístics, màgia, il·lustració i còmic i ceràmica.

L’Escola Municipal d’Expressió ha tornat a l’activitat aquest mes de febrer. Després de dos mesos de tancament  degut a les mesures de prevenció decretades per fer front a la COVID-19, l’EME ha reiniciat els diferents cursos. Es continua amb l’aforament reduït de sis persones per aula, s’han reorganitzat espais i s’han adaptat les instal·lacions a les mesures de contenció de la COVID.

El període per poder-se inscriure al tercer trimestre de l’Escola Municipal de l’Expressió és des del 15 al 26 de març i es pot realitzar a través de la web de l’escola o a través del correu electrònic escolaexpressio@olot.cat.

Si voleu disposar de més informació dels cursos us recomanem visitar la pàgina web escolaexpressio.olot.cat. Hi trobareu amb detall cada proposta. També podeu trucar al telèfon 972 26 69 47 per a qualsevol aclariment, en horari de tardes.

 

  • EME_tercertrimestre.jpg
  • emme-3trimestre.mp4

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat