Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Tres espectacles familiars pels dies festius de Setmana Santa

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Olot i DinàmiG han coideat el cicle anomenat D’AQUÍ, un projecte per promoure la cultura km.0 a Olot, que proposa espectacles de diverses arts escèniques amb companyies i professionals del sector cultural del territori.

22 de març de 2021


És indubtable que un dels sectors més afectats per les conseqüències econòmiques i socials generades per la Covid-19 ha estat el cultural. Museus, teatres, sales de cinema, festivals... i tota la indústria que acompanya a aquesta oferta n’ha sortit malparada. D’altra banda, un dels aspectes que ha fet aflorar la pandèmia ha estat la necessitat que tenim com a societat de la cultura perquè ens ofereix nous punts de vista, ens fa preguntes, ens ajuda a expressar les emocions, a recordar com hem arribat a on som i a relacionar-nos.

Amb l’objectiu d’oferir una programació cultural de qualitat i accessible a la població local, així com donar suport a les moltes i diverses empreses culturals del territori, l’àrea de cultura de l’Ajuntament d’Olot i DinàmiG, han coideat el cicle anomenat D’AQUÍ, un projecte per promoure la cultura km 0 a Olot. Aquest cicle comença amb una proposta d’arts escèniques durant els festius de setmana santa feta amb companyies i professionals del sector cultural del territori.

La primera proposta tindrà lloc el divendres 2 d’abril a les 17 hores al Teatre Principal d’Olot de la mà de la companyia Samfaina de Colors. Ens presentaran “Andròmines”, una proposta teatral, musical, poètica i gestual que acompanyaran a l’espectador a fer un viatge oníric a la seva infantesa. El segon espectacle serà el dissabte 3 d’abril també a les 17 hores al Pati de l’Hospici a càrrec de Toti Toronell. Autòmats, titelles i humor es fusionen per donar sentit a “Libèl·lula”, un homenatge a la figura d'Alexander Calder apta per a tots els públics. El tercer espectacle tindrà lloc el diumenge 4 d’abril a les 17 hores al Teatre Principal d’Olot de la mà de El Pot Petit amb un espectacle que arriba per primera vegada a Olot: Les aventures del lleó vergonyós. Un viatge ben divertit amb titelles i música en directe per descobrir les emocions de la mà d’un dels personatges més emblemàtics d’El Pot Petit.

Els tres espectacles seran gratuïts però caldrà disposar d’entrada, perquè els aforaments seran limitats, seguint les indicacions del PROCICAT per a la prevenció de la pandèmia de la Covid-19. Es podran adquirir a partir del dimarts 23 de març a les 10 hores a través de https://olotcultura.koobin.cat/

Aquest cicle és el primer de les propostes en el marc del projecte D’AQUÍ, cultura km. 0 a Olot: una col·laboració que vol anar més enllà incloent empreses culturals vinculades amb les arts plàstiques, l’artesania... fent diferents cicles al llarg de l’any amb l’objectiu d’oferir propostes culturals de qualitat fetes per empreses del territori.

 

  • D'AQUÍ_2
  • D'AQUÍ.2
  • D'AQUÍ.3
  • D'AQUÍ.1
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat