Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Campanya per fomentar l'esterilització i identificació d'animals de companyia

Desè any que la Fundació FADDA, la Fundació per l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals, promou la campanya 'Sóc responsable' d’esterilització i identificació d’animals de companyia a preus reduïts a través de veterinaris adherits.

27 de març de 2021


 

Centres veterinaris de tot Catalunya opten lliurement per unir-se a aquesta campanya i oferir preus avantatjosos en l’esterilització i la identificació a través de microxip d’aquests animals.

La campanya estarà oberta tot l’any, malgrat que durant els mesos de febrer a maig hi ha més veterinaris col·laboradors que en d’altres èpoques de l’any, però sempre n’hi han. Podeu veure els veterinaris col·laboradors i les dates fins les que participen cada un, en el següent enllaç: http://socresponsable.org/veterinaris

Cal recordar l’obligació legal dels propietaris d’identificar i registrar al cens municipal el seu animal de companyia i que amb el control de la natalitat mitjançant l’esterilització s’eviten naixements no desitjats i els possibles abandonaments.

Per a més informació, podeu consultar el web: http://socresponsable.org/

 

  • soc responsable.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat