Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Projecte de millora de 7 places d'Olot

S’ha arranjat la zona enjardinada del barri de la Caixa i s’ha instal·lat una nova àrea de jocs infantils.

23 de març de 2021


Continuen avançant els treballs de remodelació de 7 places de la ciutat d’Olot. Les actuacions, que formen part dels projectes ‘Revivim les places petites!’ i ‘Fem grans places i parcs’, van ser escollides per part dels veïns als Pressupostos Participatius. Els treballs s’han focalitzat en aquests espais on s’ha millorat l’accessibilitat, el mobiliari, els punts d’aigua i s’han instal·lat nous equipaments esportius i educatius.

En concret, s’està actuant i en la gran majoria dels casos s’encara l’última fase d’execució a la plaça del Farcell, el parc de les Planotes, la plaça Pla de Dalt, la plaça Mas Baix, la plaça Montolivet, la plaça Gil Vidal i Forga i els jardins del barri de la Caixa.  En tots els casos s’han millorat els espais amb la instal·lació de nous equipaments esportius, la inclusió de jocs cooperatius, nou mobiliari urbà com bancs, papereres i la revitalització de les zones amb nous enjardinaments i plantacions arbustives.

Concretament en el cas del barri de la Caixa, a part dels treballs efectuats també s’ha instal·lat i ja està operativa la nova àrea de jocs infantils. Concretament els elements  provenen de l’espai del Firal, on properament s’instal·larà una nova zona de joc col·lectiu.

La Brigada Municipal i el Consorci SIGMA han assumit part de les despeses dels treballs en aquestes set places que tenen un pressupost total de 49.610 euros.

 

  • Jocs_2.jpeg
  • Jocs_5.jpeg
  • Jocs_4.jpeg
  • Jocs_1.jpeg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat