Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Treballs d'asfaltatge a la carretera de la Canya a Olot

El proper dimarts 6 d'abril el Ministeri de Foment portarà a terme treballs de millora del ferm de diversos trams de la carretera de la Canya. Aquestes actuacions suposaran afectacions del trànsit durant tot el dia en aquest accés a la ciutat.

 

30 de març de 2021


El Ministeri de Foment té previst portar a terme treballs de millora i renovació de l'asfaltatge de la carretera de la Canya (N-260) al seu pas per Olot el pròxim dimarts, 6 d'abril de 2021. Els treballs afectaran diversos trams d'aquesta via de la ciutat, concretament des de la rotonda d’accés a Olot -des l’autovia A26 i l’encreuament amb la N260 amb la carretera cap a Sant Joan les Fonts- fins al límit del terme municipal d’Olot amb la Canya.

Les actuacions no afectaran a tota l'amplada de la calçada sinó que es focalitzaran a millorar i renovar l'asfalt de determinats trams per no tallar per complert aquesta entrada a la ciutat. Els treballs és previst que s’iniciïn a les 8 del matí i durant unes dues o tres hores s'actuarà en un tram de 25 metres prop de la rotonda de can Minguet. Mentre durin les tasques d'asfaltatge, s'habilitarà pas alternatiu i, els vehicles en direcció a la Canya, hauran de circular pel carril contrari situat a l'altra banda de la illeta enjardinada.

Un cop finalitzat els treballs en aquest tram, s'actuarà a la N-260 a l'alçada del carrer del Conflent. Mentre es realitzin les obres en aquest punt, es desviarà el trànsit d'accés a Olot pel polígon industrial i a través del carrer Capcir, Vallespir i dels Garganta fins a retrobar la carretera de la Canya.

El tercer i últim àmbit d'actuació serà els carrils d'entrada a Olot des de l'alçada del carrer Rosselló fins a la rotonda de can Minguet. S'arranjarà el tram comprès entre el carrer Rosselló i el carrer dels Garganta i, durant aquesta estona, el trànsit d'entrada a la ciutat es desviarà per l'interior del polígon. Un cop s'actuï a l'altura del carrer Garganta es tallarà el trànsit i els vehicles que vulguin sortir del polígon industrial seran desviats pel carrer Capcir.

La Policia Municipal d'Olot senyalitzarà els canvis de circulació mentre durin les obres. La previsió és que els treballs d'asfaltatge finalitzin el mateix dimarts 6 d’abril al voltant de 19 h.

 

  • Obres_LaCanya_6abril_Genèrica.png
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat