Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Portes obertes a les escoles bressol municipals d'Olot i a la Llar d'Infants de Sant Roc

Seguint amb el procés de preinscripció escolar, els centres han previst jornades de portes obertes per donar a conèixer els seus espais. Cal contactar amb cada escola per inscriure’s a les sessions.

1 d'abril de 2021


Com cada any, les escoles bressol municipals d’Olot i la llar d’infants de Sant Roc portaran a terme sessions de jornades de portes obertes per donar a conèixer les instal·lacions i centres a finals del pròxim des d’abril. Del 20 al 27 d’abril s’ha previst que els centres realitzin aquestes sessions que, seguint les mesures de prevenció i seguretat arran la COVID-19, es faran en grups de màxim de 10 persones, acompanyades del personal de l’escola bressol. És imprescindible contactar amb cada centre per poder-se inscriure a la jornada de portes obertes corresponent.

En aquest sentit, a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot i de l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot els usuaris podran trobar el conjunt de sessions previstes així com els telèfons i correus electrònics de contacte de cada centre. A les sessions de portes obertes només hi poden assistir un membre de la família, sense infants i és obligatori l’ús de mascareta en tot moment. Als accessos a les instal·lacions es prendrà la temperatura corporal i caldrà fer ús del gel hidroalcohòlic. Al mateix temps, es demana mantenir la distància mínima de seguretat d’1,5 metres entre tots els participants.

Preinscripció curs 2021 - 2022

El procés de preinscripció pel curs 2021 – 2022 pels infants nascuts el 2019, 2020 i 2021 es portarà a terme del 10 al 21 de maig de forma telemàtica a través de la web de l’Ajuntament d’Olot i de l’Àrea d’Educació i Joventut del Consistori.

De l’11 al 21 de maig es realitzarà de forma presencial, demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot. L’horari és de 08.00 a 17.30 h i es pot reservar cita prèvia a partir del 3 de maig a través del web www.olot.cat. Per més informació, qüestions o dubtes es pot consultar amb l’Àrea d’Educació i Joventut d’Olot al telèfon 972 27 00 49 o a educacio@olot.cat.

 

  • Jornada Portes Obertes Escoles Bressol.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat