Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

El Gran Dictat Popular de Sant Jordi

El 2020 hauria estat la 6a edició del Gran Dictat Popular, però no es va poder fer. Aquest 2021 el Dictat torna per Sant Jordi però en format virtual i amb alguns canvis respecte de les altres edicions.

15 d'abril de 2021


Com sempre, el Gran Dictat Popular no és undictat convencional, sinó que els participants han d’escriure 15 paraules del text que s’ha triat. Enguany, Roger Vilà llegirà un fragment extret del seu poemari L’infern i, a continuació, dictarà 15 paraules d’aquest text.

El dictat es podrà veure des del canal de Youtube del Consorci per a la Normalització Lingüística, en diferit, de les 16 h a les 16.30 h, i hi haurà, sobreimpressionat, un enllaç que durà a un formulari de participació. En aquest formulari caldrà escriure-hi el nom d’usuari i les 15 paraules que s’aniran dictant, i enviar-lo.

Una setmana després, el divendres 30 d’abril, totes les persones que hagin escrit correctament 12 o més paraules, de les 15 que s’han dictat, entraran en el sorteig, que es farà públic a les xarxes: Facebook del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa, i Twitter i Instagram del CNL de Girona.

El guanyador rebrà un lot de productes de ‘Girona Excel·lent’ i un val de 100 euros per comprar llibres en català a la Llibreria Drac.

Totes les instruccions sobre com participar en el Gran Dictat Popular són a la pàgina web del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa www.cpnl.cat/olot-garrotxa, i també s’expliquen en el vídeo de l’activitat, just abans de començar la lectura de L’infern. El vídeo compta, també, amb una presentació d’Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL.

Un cop acabada l’activitat, el vídeo serà disponible a la xarxa, encara, però l’enllaç al formulari de partipació quedarà desactivat.

 

 

  • Dictat_2.JPG
  • Gran_Dictat_2.png
  • Dictat_1.JPG
  • Cartell Dictat Popular Definitiu_Impressió.jpg
  • https://www.youtube.com/watch?v=oqCWxQe5Eb8
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat