Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

23 d'abril, Sant Jordi a Olot

El proper 23 d’abril, el Firal acollirà la celebració del Sant Jordi amb un format adaptat a les mesures de protecció de la COVID-19. Des de l’Ajuntament d’Olot es demana màxima precaució per la jornada d’aquest divendres.

15 d'abril de 2021


L’Ajuntament d’Olot ha estat treballant al llarg de les darreres setmanes amb els actors i entitats implicades per aconseguir poder dur a terme aquesta diada el proper divendres 23 d’abril, seguint les mesures i protocols recomanats pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que han estat acordats amb els gremis i associacions que conformen la Cambra del Llibre i pel gremi de floristes de Catalunya.

En aquest sentit s’ha previst una celebració semblant a la del juliol del 2020, apostant per un format reduït amb la presència únicament de professionals de la rosa i el llibre de la ciutat, seguint les recomanacions, mesures i paràmetres per celebrar Sant Jordi de manera segura amb relació a la pandèmia de la Covid-19.

La gran majoria de parades s’instal·laran al Firal d’Olot. Des de les 9 h del matí i fins a les 8 del vespre, les veïnes i veïns hi podran trobar els llibres i roses de 7 parades: Abacus, Floristeria Sandra, Edicions Bassegoda, Editorial Oliveras, Natura Flors, Llibreria Planella i Llibreria Drac. Al mateix temps, la Llibreria Arcadia situada al carrer Panamà número 15, la Llibreria Irene a l’avinguda Reis Catòlics número 13 i Casa Carlicus, al carrer Esteve Castella número 2, també s’han sumat a la diada i instal·laran les parades davant dels seus establiments.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament d’Olot es fa una crida a la coresponsabilitat per poder celebrar aquest Sant Jordi amb les màximes precaucions. En primer lloc, es recorda l’ús obligatori de mascareta, la necessitat de seguir les indicacions i senyals marcades pel que fa als torns, mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres entre les persones, evitar el pagament en metàl·lic en la mesura del possible i desinfectar-se les mans fent ús de gel hidroalcohòlic abans de manipular qualsevol element de les parades.

 

 

  • Sant_Jordi_1.JPG
  • Cartell. Genèric. Sant Jordi 2021.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat