Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Olot recupera la fira multisectorial del Primer de maig en un format adaptat a la COVID-19

La ciutat recupera la fira multisectorial del Primer de maig en un format adaptat a les mesures de control i seguretat enfront a la Covid-19.

30 d'abril de 2021


La tradicional fira multisectorial d’Olot té lloc aquest dissabte 1 de maig, de 10 a 20 hores, al centre de la ciutat. Com cada any, el Firal acull el 78è mercat de l’automòbil nou i d’ocasió i també maquinària de jardí amb 7 empreses de la comarca. La secció de complements per la persona (roba, calçat, bosses de mà, productes d’higiene personal...) se situa al Firalet i reuneix un total de 56 parades. Al Firal Petit, hi haurà 4 parades de complements de la llar, juntament amb 4 parades de fruita, flors i planter. El mercat d’artesania s’emplaça a la plaça de l’U d’octubre amb 18 parades de productes elaborats artesanalment, tant alimentaris com joieria, origami, tèxtil, ceràmica o cosmètica. I a la plaça Hospital, s’instal·la el mercat de col·leccionisme i andròmines amb 10 parades de 9 a 14 h i del disc amb 4 parades de 10 a 20 h.

En paral·lel, a l’Hospici, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, acull la 26a Mostra de bonsai i Suiseki organitzada per l’Associació Garrotxina d’Amics del Bonsai i, als paratges de la Moixina, se celebra la 8a cursa de la Moixina, organitzada per Linkinesis i la Faràndula Ràcing Team.

La Fira de la Primavera d’enguany no podrà comptar amb l’actuació musical de Gertrudis.  A causa de la previsió de pluja, s'ha decidit traslladar el concert al 16 d'octubre coincidint amb la Fira de Sant Lluc. Totes les persones que han comprat entrades se'ls retornarà l'import íntegre durant els pròxims dies sense necessitat de fer cap tràmit. Si es vol assistir al concert previst per dissabte 16 d'octubre caldrà tornar a comprar l’entrada quan es posin de nou a la venda.

A més a més, els comerços del centre obriran les seves portes durant tot el dia.

La Fira d’1 de maig comptarà amb totes les mesures preventives per fer front a la Covid-19 amb l’objectiu de celebrar-la amb les màximes garanties de seguretat. En aquest sentit, es disposarà de sistemes de control d’accessos, limitació d’aforaments, mesures de circulació, senyalització i gels hidroalcohòlics als punts d’entrada i sortida dels diferents espais firals.

Consulteu la programació de la Fira de la Primavera aquí.

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat