Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Els olotins i les olotines, en 5,5 milions de cupons de l'ONCE

La imatge del Mercat d'Olot ha estat l'escollida com la fotografia del cupó del pròxim diumenge 2 de maig de 2021, que pertany a la sèrie Gentilicis i permetrà mostrar el Mercat de la ciutat.

26 d'abril de 2021


Aquest matí, Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, ha lliurat a Pep Berga, alcalde d’Olot, una imatge emmarcada del cupó que l’ONCE dedica, el proper diumenge 2 de maig, a Olot. 5,5 milions de cupons, que pertanyen a la sèrie Gentilicis,  difondran la imatge dels olotins i les olotines per tot l’Estat.

L’acte ha tingut lloc a la Sala Gussinyé de l’Ajuntament d’Olot i també ha comptat amb l’assistència de Guillermo Fernández, director de l’agència de l’ONCE a Olot i Jordi Vilarrasa, president de l’Associació de Placers del Mercat d’Olot ja que la mateixa Plaça Mercat és la que il·lustra el cupó.  

Amb la sèrie Gentilicis, l’ONCE fa un recorregut per alguns dels noms més originals del país. Amb aquesta sèrie de cupons, l'ONCE pretén donar visibilitat a un bon nombre de localitats en les que els seus habitants es diuen d'una manera singular. A Catalunya ha format part d’aquesta col·lecció el gentilici de Manresa i també ho seran el de Reus i el de Cervera.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d’ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE www.juegosonce.es i establiments autoritzats.

 

 

  • Cupo_Once_10
  • Cupo_Once_11
  • Cupó Gentilici Olot (Girona)
  • Cupo_Once_6

    + 2

  • Cupo_Once_2
  • Cupo_Once_1
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat