Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Nova convocatòria per sol·licitar els serveis de transport i ajuts menjador

A partir del pròxim 3 de maig i fins a l'11 de juny al Consell Comarcal o el 28 de maig, al mateix centre; el Consell Comarcal de la Garrotxa obre el termini per a la presentació de sol·licituds de beques menjador i de transport escolar per al curs 2021-2022.

1 de maig de 2021


Per formalitzar la sol·licitud presencialment s’ha habilitat el servei de cita prèvia, que les famílies hauran de demanar a través del web: www.citaprevia.garrotxa.cat, seleccionant el servei CITA EDUCACIÓ o trucant als telèfons 972 27 49 98 o 972 27 49 00, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. 

La cita prèvia és imprescindible per a tramitar la subvenció a les oficines del Consell Comarcal de la Garrotxa (Av. Onze de setembre, 22. Olot). Un cop sol·licitada la cita prèvia, la documentació per gestionar la petició es pot recollir a la secretaria de l’escola o l’institut corresponent, al Servei d’Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa o es pot descarregar del web www.garrotxa.cat. És important recordar que les sol·licituds s’han de fer per família i centre educatiu.

Aquelles famílies que optin per presentar la documentació directament al centre educatiu que els hi correspongui, no cal que sol·licitin cita prèvia, doncs aquesta està establerta només per a aquells ciutadans que decideixin tramitar l’ajut amb el suport del Consell Comarcal de la Garrotxa. Per presentar la documentació, s’han de seguir les següents indicacions:

 

Presentació de documentació al Consell Comarcal de la Garrotxa:

TRÀMIT

CENTRE ESCOLAR

 Ajuts de menjador i/o transport escolar

 

IE Greda, Volcà Bisaroques, Pla de Dalt, Malagrida, Sant Roc, El Morrot, Escola Pia, Petit Plançó, Cor de Maria i Maria Reina

 

Ajuts de menjador escolar

 

 INS la Garrotxa, INS Montsacopa, INS Bosc de la Coma

 

 

Presentació de documentació al mateix centre educatiu:

TRÀMIT

CENTRE ESCOLAR

Ajuts de menjador i/o transport escolar

 

Sant Cristòfol, Rocalba, Verntallat, La Bòbila, Parvulari d'en Bas, Lluís Castells, Finestres, Joan Maragall, Castanyer, Les Escomes, Castellroc, Mont Cós, Montpalau, IE Salvador Vilarrasa

Sol·licitud de transport escolar

 

INS la Garrotxa, INS Montsacopa, INS Bosc de la Coma

IE Greda (alumnes d’ESO)

 

 

 

Presentació de documentació en línia

Es realitza a través del web www.garrotxa.catnomés els tràmits següents:

TRÀMIT

CENTRE ESCOLAR

Ajuts individuals de menjador per a alumnes en centres concertats.

Gratuïtat de menjador.

Ajuts de desplaçament.

Servei de transport escolar.

Qualsevol centre de la comarca

 

Per a més informació o per aclarir dubtes, les famílies poden contactar amb el Servei d’Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa, trucant al telèfon 972 274 998 o enviant un correu electrònic a educacio@garrotxa.cat.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat