Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Ple del Consell dels Infants d’Olot

Un conjunt de 374 alumnes de 5è de primària de totes les escoles d’Olot han participat del Consell dels Infants que aquest curs s’ha centrat en la gent gran.

 

6 de maig de 2021


Aquest dijous 6 de maig a partir de les 10 h del matí s'ha celebrat el plenari del Consell dels Infants d’Olot on els representants dels alumnes han presentat les seves conclusions, reflexions i propostes als regidors i regidores de la ciutat. El plenari s'ha portat a terme de forma telemàtica a través de la plataforma Zoom i s'ha pogut seguir en directe en streaming pel compte de Youtube de l'Ajuntament d'Olot, seguint les normatives, directrius i mesures per evitar contagis de la COVID-19.

Aquest curs, els infants van triar com a tema de treball la gent gran, i les seves propostes s’han centrat en com millorar l’atenció i el suport a la població olotina de més edat, molts dels quals són avis i àvies dels membres el Consell d’Infants.

Un cop més, han participat en el Consell tots els infants de 5è de totes les escoles d’Olot – un total de 374 alumnes-, que han alternat el treball a les aules, amb el treball conjunt amb la resta d’escoles, a través de les trobades de representants. D’aquesta manera, les dinàmiques de treball s’han hagut d’adaptar a la nova realitat, combinant les activitats presencials - dins les aules i en grup bombolla - amb les activitats virtuals, en el cas de les reunions amb infants de diversos centres.

Una de les principals novetats d’enguany és la nova pàgina web del Consell dels Infants, dissenyada específicament com a entorn de treball, i no només informatiu. A continuació podeu consultar totes les 22 propostes finals que han redactat els infants de la ciutat. 

 

| Ple del Consell dels Infants d'Olot de 2021

| Les 22 propostes del Consell dels Infants d’Olot

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat