Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Desemparats, primera de les visites als barris

Amb la finalització de l’estat d’alarma, s’inicien les trobades presencials als barris. La dels Desemparats és la primera de les sessions que, properament, s’estendran a la resta de la ciutat.

11 de maig de 2021


Aquest dilluns, l’alcalde d’Olot, Pep Berga, acompanyat del regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans d’Olot, Aniol Sellabona, i la regidora, Gemma Pujolar, ha participat d’una trobada amb representants de l’Associació de Veïns del barri dels Desemparats. Ha consistit en un recorregut pel barri a partir de les actuacions de millora proposades per les veïnes i veïns que han participat de la trobada.

La dels Desemparats és la primera de les trobades presencials als barris d’Olot des de l’inici de la pandèmia. Per conèixer l’impacte de la COVID-19 als diferents sectors i àmbits de la societat, l’Ajuntament d’Olot va iniciar el març de 2020 trobades virtuals, que han continuat de forma periòdica fins a l’actualitat. Amb la finalització de l’estat d’alarma, s’han reprès les trobades presencials als barris. 

Actuacions de millora del paviment de diferents carrers, i amb la recollida de residus han estat algunes de les qüestions que s’han tractat amb l’AV del barri dels Desemparats. L’objectiu de les trobades és la de conèixer de primera mà les propostes de millora a realitzar en el barri per tal de donar-hi una resposta ràpida. Aquest dilluns 10 de maig ha estat el torn dels Desemparats i, properament, les trobades s’aniran realitzant a la resta de barris de la ciutat.

 

 

  • Passejada_1.jpg
  • Passejada_3.jpg
  • Passejada_2.jpg
  • Passejada_4.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat