Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Procés de selecció per a la incorporació de professionals al sector de les arts gràfiques

 

S’ha obert un nou procés selectiu per incorporar nou personal a l’empresa Alzamora Packaging. La preselecció es realitzarà des de l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG. En aquests primer trimestre del 2021 s’ha detectat un augment de la demanda per part d’algunes empreses de la comarca per cobrir llocs vacants a les seves plantilles.

13 de maig de 2021


Aquest mes de maig es posa en marxa un procés selectiu que s’anirà replicant al llarg d’aquestes setmanes a Mas les Mates per tal de preseleccionar candidats que puguin acabar-se incorporant a diferents àrees i departaments d’Alzamora Packaging. Situada a Sant Joan Les Fonts, l’empresa líder en la fabricació d’envasos innovadors i sostenibles de cartró té previst contractar personal per a les àrees de producció, magatzem i I+D, apostant per perfils joves sense experiència que vulguin aprendre una professió i busquin un projecte de futur.

La companyia aposta per polítiques de Recursos Humans basades en el desenvolupament professional, contractant perfils sense experiència en el sector i formant-los com a experts qualificats. Alzamora busca incorporar perfils dinàmics, amb capacitat d’aprenentatge, interessats en formar-se i formar part de la plantilla de l’empresa garrotxina. Amb més de 120 anys d’experiència, 3 centres de producció i un equip humà de més de 300 persones, Alzamora Group està experimentant un fort creixement i necessita incorporar persones per cobrir diferents llocs de feina.  

El procés es va iniciar el passat 10 de maig i totes les persones interessades poden inscriure’s a l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG.

La preselecció de persones perquè puguin incorporar-se a empreses de la comarca és un servei consolidat per part de l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG. Es va iniciar l’any 2012 i intenta facilitar la trobada entre l’oferta i la demanda, en aquest cas entre les empreses que volen incorporar personal a les seves organitzacions i les persones inscrites al servei que estan en recerca de feina i que poden encaixar-hi.

En el que portem d’any, des de l’Àrea d’Ocupació ja s’han gestionat 120 ofertes i s’han inserit 89 persones. Actualment hi ha 2.618 persones de la Garrotxa a l’atur (representa una taxa d’atur registral del 9,5%), 47 persones menys respecte el mes anterior.   

L’Àrea d’Ocupació de DinamiG ofereix un servei de suport a les empreses que, com Alzamora, requereixen incorporar personal. Des de Les Mates es realitza un procés de selecció per a les noves incorporacions. Les empreses que necessitin incorporar personal, es poden posar en contacte amb l’Àrea d’ocupació de DinamiG- Mas les Mates al 972.26.78.12 o per correu electrònic a intermediacio@dinamig.cat.

 

 

  • Alzamora_1.JPG
  • Alzamora_3.JPG
  • Alzamora_4.JPG
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat