Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Belluga't a Olot

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot porta a terme un conjunt d’activitats de baixa, mitjana, alta intensitat i aquàtiques per a totes les edats i especialment pensades per a les persones de més edat.

17 de maig de 2021


Anualment, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot porta a terme el programa ‘Belluga’t a Olot’ un conjunt d’activitats dirigides que estan obertes a tots els possibles usuaris majors de 14 anys, de dilluns a dijous.

Des de l’any passat i derivat de la pandèmia per la COVID-19, les activitats van traslladar-se a grups reduïts, amb places limitades i en entorns oberts, a l’aire lliure o al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. En aquest sentit, també es va establir un protocol de prevenció, higiene i seguretat per a les persones usuàries per evitar contagis de coronavirus. Mesures que s’han anat adaptant a les diferents mesures sanitàries i de prevenció que s’han anat aplicant al llarg dels darrers mesos.

En concret, avui dia l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot porta a terme una desena activitats dirigides tals com ioga suau, gimnàstica suau i gimnàstica de manteniment, natació, aiguagim, ioga per adults, FBC, pilates i hipopressius, zumba alhora que col·laboren amb una quarantena entitats amb la voluntat de dinamitzar i potenciar la pràctica esportiva entre la ciutadania. De cara a aquest 2021, la voluntat és continuar impulsant un nou paquet d’actuacions de conservació i millora per continuar oferint els millors serveis esportius a la ciutadania.

Els interessats i interessades a participar en alguna de les activitats esportives municipals cal que contactin amb l’Àrea d’Esports escrivint un correu electrònic a esports@olot.cat.

 

 

  • Foto_3.JPG
  • Foto_7.jpg
  • Foto_1.JPG
  • Foto_6.JPG

    + 2

  • Foto_5.JPG
  • Foto_2.JPG
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat