Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Gimcana Pedalada participativa a Olot

Durant quatre hores els participants podran recórrer la ciutat a la recerca de codis QR a través dels quals podran conèixer les propostes de millora de mobilitat i fer les seves aportacions.

20 de maig de 2021


Aquest dissabte 22 de maig a les 10 h del matí es donarà el tret de sortida d’una iniciativa inèdita a Olot: una gimcana pedalada participativa. L’activitat, impulsada a través del procés participatiu Olot Pedala, té com a objectiu donar a conèixer les propostes de millora que s’han treballat fins avui en dia i servir com a plataforma per recollir noves aportacions, idees i necessitats per continuar enriquint, ampliant i treballant en la redacció del Pla de Foment de la bicicleta i els vehicles de mobilitat personal (VMP) a Olot.

Durant quatre hores, de 10 a 14 h, els grups de com a màxim sis persones sortiran i arribaran al Firal petit. La gimcana circular està oberta a tota la ciutadania i, per poder-la realitzar, només és necessari disposar de bicicleta i de l’ajuda d’un lector de codis QR. És més, els interessats i interessades podran sortir del  Firal petit entre les 10 i les 12 h del matí.

Durant tot el recorregut, els participants recorreran la ciutat a la recerca i captura dels codis QR que trobaran en diversos indrets, a través dels quals podran veure les propostes de millora creades per l’equip motor de l’Olot Pedala. Alhora, també podran fer arribar les aportacions que considerin convenients. En acabar, els i les participants podran aportar les seves conclusions, experiències i idees de millora i se’ls farà entrega d’un recordatori de la iniciativa. Per participar-hi només cal inscriure’s aquí.

La millora de la mobilitat d’Olot ja compta amb un miler de participants

Fins ara, prop d’un miler de participants han format part de les enquestes i sessions de diagnosi i treball que s’han portat a terme durant les fases 1 i 2 del procés participatiu Olot Pedala. 

 

 

  • Cartell Gimcana pedaladaV3.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat