Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

S'exhaureixen les entrades per als balls de la faràndula per Corpus

Amb pocs minuts s’han reservat les prop de 1.200 localitats per a les 4 sessions de les ballades, que tindran lloc el cap de setmana del 5 i 6 de juny a la plaça Major. 

26 de maig de 2021


A les 18 h s’ha obert la reserva d’entrades del ball de la faràndula per Corpus al web d’Olot Cultura i, en molts pocs minuts, s’han exhaurit totes les localitats disponibles.

Davant les consultes i els comentaris a les xarxes, l’Ajuntament d’Olot vol aclarir el següent:

 

  1. S’han posat a la venda la totalitat de les 1.184 localitats, el màxim autoritzat, segons les mesures de seguretat de la COVID dictades pel PROCICAT.
  2. No s’han fet reserves prèvies d’entrades per a cap de les ballades previstes. S’ha posat a la venda la capacitat màxima d’aforament permès de la Plaça Major.
  3. Preveient l’alta demanda d’entrades, l’Ajuntament va acordar amb la Comissió de la faràndula la celebració, de forma excepcional, de 4 ballades.
  4. Perquè el màxim número de persones puguin gaudir de la faràndula de la ciutat, l’Ajuntament ha acordat amb Ràdio Olot i Olot Televisió la retransmissió en directe de la ballada del diumenge 6 de juny a les 12 h del migdia.
  5.  Si algú té entrades i per algun imprevist no hi podrà assistir, li agrairíem que les retorni a Can Trincheria.
  6. L’Ajuntament d’Olot obre una llista d’espera per a les entrades que es retornin. Per formar-ne part, cal enviar un correu electrònic a farandula@olot.cat amb les dades personals i el número d’entrades que es voldrien (amb un màxim de 4). Es podrà fer a partir de les 21h d’aquest dimecres 26 de maig
  7. Lamentem que, a conseqüència de la pandèmia del COVID, no tothom que ho desitjava pugui seguir el ball en directe des de la Plaça Major, especialment els més petits.

 

 

  • _MG_2996.JPG
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat