Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Premi 'Joves i més' 2021

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot ha acollit aquest divendres l’acte de reconeixement a les guanyadores i guanyadors de la 10a edició dels premis.

21 de maig de 2021


El passat divendres 14 de maig es va comunicar públicament el veredicte del Premi Joves i Més, 2021. Impulsat per l'Àrea d’Educació i Joventut d’Olot amb la col·laboració de l’empresa Rocatomba, aquest guardó té l’objectiu de potenciar i reconèixer l’esforç personal dels/les alumnes de 4t d’ESO de la ciutat en l’àmbit escolar, valorar el seu esperit  d’emprenedoria,  la  seva coherència i compromís amb la ciutat i la comarca.

 

Enguany s’arriba a la 10a edició d’uns premis que, en les 8 edicions anteriors, han permès reconèixer l’actitud i la dedicació de 80 joves de la ciutat i comarca. Cal tenir en compte que la convocatòria de l’any 2020 (9a) no es va poder celebrar degut a la situació de pandèmia del moment.

 

Aquest any, el jurat d’aquests premis que es va reunir el passat dimecres 12 de maig, va estar format per la Regidora d’Educació i Joventut, el cap d’Àrea d’Educació i Joventut, dos representants de la Comissió d’AFAs de Consell Escolar Municipal i un representant de l’empresa col·laboradora. Tots ells van posar de manifest l’excel·lent nivell de tots els participants i la dificultat que havia suposat escollir els i les 10 joves guanyadors i guanyadores entre els 24 que s’havien presentat.

 

Les guanyadores i guanyadors de l’edició de ‘Joves i més’ de 2021 han estat les següents persones (ordenades alfabèticament):

  • Joana Amat Garcia (INS Bosc de la Coma)
  • Núria Danés Serrat (INS-ESC Cor de Maria)
  • Agnès De Bolós Rivas (INS-Escola Pia)
  • Noa López Hurtado (INS-ESC Cor de Maria)
  • Martina Moliné Fernàndez (INS-Escola Pia)
  • Martina Pla Ibáñez (INS Bosc de la Coma)
  • Jordi Puxeu Arbós (INS-Escola Pia)
  • Ciro José Raviña Corestein (INS la Garrotxa)
  • Júlia Soler Conde (INS Montsacopa)
  • Martina Ventura Gómez (INS la Garrotxa)

Tots ells han assistit a l’acte d’entrega dels premis que ha tingut lloc aquest divendres 21 de maig a les 6 de la tarda al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Olot. L’acte, que a causa de les mesures de contenció per la pandèmia ha tingut aforament limitat, ha comptat amb el parlament de la Clàudia Jané, representant dels/les joves escollides durant el curs 2018-19, la regidora d’Educació i Joventut, Mariona Camps, i l’alcalde d’Olot, Pep Berga. Ha estat un acte senzill i emotiu durant el qual els joves premiats han signat en el Llibre d’Honor Jove de la Ciutat.

 

Els/les alumnes guanyadors gaudiran d’una  estada lúdico-educativa  de  cinc  dies, del 23 al 27 d’agost, a l’equipament d’educació ambiental i científica, MónNatura Pirineus a les Planes de Son. El premi inclou les despeses de viatge, l’estada i la manutenció. També contempla les activitats de lleure, natura i ciència que es realitzaran en el mateix equipament durant l’estada. Els/les joves estaran en tot moment acompanyats d’un monitor/a.

  • JovesIMes_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat