Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Inici de la campanya Olot+50 en suport a les activitats econòmiques de la ciutat

Des d’aquest dissabte 29 de maig fins al 26 de setembre, les 3.000 primeres persones d’Olot que facin una despesa de 50 € en una o diverses compres a través de l’aplicació Garrotxa Approp rebran 50 € més de regal per utilitzar en qualsevol dels establiments de la ciutat que disposin de l’aplicació.

28 de maig de 2021


Demà passat, dissabte 29 de maig, es donarà el tret de sortida de la campanya ‘Olot+50’ que té per objectiu acompanyar i reactivar l’activitat comercial i d’hostaleria de la capital de La Garrotxa davant l’impacte de la pandèmia generada per la COVID-19.

Sota el nom de ‘Ser d’Olot té premi!’, l’Ajuntament d’Olot, a través de DinàmiG i amb el suport de la Diputació de Girona i l’Associació de Comerciants d’Olot, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Placers d’Olot, impulsa aquesta iniciativa que vol incentivar el comerç de proximitat.

Participar-hi és molt senzill. Totes aquelles persones empadronades a Olot que facin una despesa de 50 € en una o diverses compres a través de l’aplicació Garrotxa Approp rebran 50 € més per utilitzar-los als establiments de la ciutat. La iniciativa serà aplicable a un total de 3.000 persones i es mantindrà fins al 26 de setembre de 2021.

 

Ser d’Olot té premi: Directe, senzill i pràctic

En concret, per acollir-s’hi només cal: ser resident a Olot; estar empadronat a la ciutat a 31 de desembre de 2020; ser major d’edat en el moment de l’inici de la campanya; haver introduït el NIF a l’apartat de ‘Dades Personals’ de l’aplicació Garrotxa Approp així com disposar de l’última actualització d’aquesta app: IOs v.1.341 i Android v.1.1.2. Podeu veure quina versió de l’aplicació disposeu a l’apartat ‘Ajuda i Suggeriments’ de l’aplicatiu. En el cas de no disposar de l’última versió, només cal anar a l’App Storie (IOs) o a Google Play (Android) i descarregar-la. Per poder sumar-vos a la campanya heu de disposar d’internet o wifi. En cas de qualsevol dubte o incidència, el contacte és el correu electrònic comerc@dinamig.cat i el telèfon 972 26 01 52 (extensió 4).

Un cop feta la despesa mínima inicial de 50 euros en una compra o en diverses, l’aplicació li enviarà un missatge per informar-lo que ha rebut un ingrés de 50 € que es poden utilitzar en qualsevol del centenar d’establiments d’activitats, allotjaments, comerços, serveis o restaurants d’Olot adherits al Garrotxa Approp. Cal destacar que, cada persona, tindrà dret a un únic val regal de 50 € i que l’ingrés es podrà identificar en una pestanya a banda de l’aplicació.

En aquest sentit, la primera despesa mínima de 50 euros i el val regal de 50 euros extres caldrà realitzar-los durant els quatre mesos que dura la campanya.

 

Revulsiu per als comerços i el sector de l’hostaleria

A través d’aquesta iniciativa l’Ajuntament d’Olot preveu generar un impacte mínim de 300.000 € per als establiments de la ciutat.

Avui dia, més d’un centenar d’establiments i 2.649 persones ja s’han donat d’alta al Garrotxa Approp. Des de la seva posada en marxa el mes de novembre del 2020, l’aplicació ha comptat amb la col·laboració de 26 empreses de la comarca que han regalat als seus treballadors un total de 48.180 euros en vals de Garrotxa Approp per gastar als establiments i serveis adherits. A través de l’aplicació s’han fet, fins al moment, s’han fet 4.760 vendes per un import total de 275.538,17 €.

En cas de voler adherir-se al Garrotxa Approp es pot fer directament a través de la pàgina web garrotxaapprop.cat. Per dubtes o si es requereix suport, es pot enviar un correu electrònic a comerc@dinamig.cat o trucar al 972 26 01 52 (extensió 4).

Per més informació de la campanya Olot+50 es pot consultar el web www.descobreixolot.cat.

 

 

 

  • +50 cartell A3.jpg
  • Olot+50_2.JPG
  • Olot+50_1.JPG
  • Olot+50 | Ser d'Olot té premi!
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat